Gå til hoved-indhold
29. februar 2024 - kl. 23.02

Hørby Bazaren genopstår på Hørby Efterskole

  • 1 af 2
  • 2 af 2
Af: Michael Frederiksen

Hørby Efterskole er begejstret for at annoncere genopstandelsen af Hørby Bazaren, der i år finder sted søndag 24. marts.

Efter en pause i årene 2020-2023 er Hørby Bazaren endnu en gang klar til at slå dørene op til en dag med lokalt købmandskab og fællesskab. Hørby Bazaren er mere end blot et kræmmermarked. Det er et udstillingsvindue med lokal forankring, hvor besøgende og kræmmere mødes for at få nye indspark og ideer, krejle og give videre.

Hørby Bazaren har gennem årene etableret sig som en betydningsfuld begivenhed, der ikke kun bringer kræmmere og besøgende sammen, men også har bidraget til det lokale samfundsliv. Arrangementet har tidligere tiltrukket over 1000 besøgende fra hele regionen, og det har været en kilde til glæde og støtte for både lokale og efterskolens elever. Ligesom tidligere års udgaver af bazaren er to af skolens ansatte Ann Bang og Helle Brinkmann at finde blandt Team Hørby Bazar.

- Vi glæder os helt enormt til igen at kunne invitere kræmmere og besøgende ind på Hørby Efterskole til en dag med lidt godt gammeldags købmandskab og god stemning. Vi har allerede god gang i salget af udlejede boder, så vi ved, at der er rig mulighed for at lave en god handel og komme hinanden ved i en hyggelig og nærværende ramme, udtaler Helle Brinkmann.

Som noget unikt for Hørby Bazarens genopstandelse spiller Hørby Efterskoles elever en central rolle i arrangementet. De er ikke kun med til at drive bazaren, men de er også engagerede i organiseringen og sikringen af, at bazaren bliver en succes. Dette understreger skolens engagement i at inddrage og uddanne eleverne i ansvar og fællesskabsdeltagelse. Deres deltagelse skaber ikke kun en begivenhed, men også en platform for medborgerskab og fællesskabsånd. Som en gulerod er det også eleverne, der i år får muligheden for at disponere over bazarens overskud fra udlejning af boder og salg i caféen.

I Hørby Bazarens café, kan der købes kaffe og lidt godt at spise. Mad og drikke kommer som vanligt fra køkkenet på Hørby Efterskole. Her kan du som altid forvente høj kvalitet og gode råvarer. På dagen drives caféen af efterskoleelever.

- I køkkenet på Hørby Efterskole arbejder vi i høj grad med glæde - både ved udførelse og indtagelse af mad, ligesom vi altid forsøger at forny os og finde på nye spændende måder at lave og servere mad for elever og gæster. Hver eneste uge har vi elever, der flittigt hjælper til med madlavningen, og derfor er der også elever, der vil sætte deres præg på Caféens mad- og drikkeudvalg, siger Ann Bang.

Den lokale opbakning og entusiasme har været afgørende for genopstandelsen af Hørby Bazaren, og arrangørerne ser frem til at skabe endnu en mindeværdig dag.

Der er gratis adgang til Hørby Bazar.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...