Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
27.05.2020 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Hvor køber jeg Apple-produkter i Frederikshavn

Hvor køber jeg MacBooks og andre Apple-produkter i Frederikshavn? Med et indbyggertal på omkring 23.000 i byen er det naturligt, at det ikke vrimler med elektronikbutikker i Frederikshavn. 

 

Er du bosiddende i Frederikshavn eller omegn, har du alligevel rig mulighed for at anskaffe dig en MacBook eller et andet produkt fra Apple. Det kunne f.eks. være en iPhone, iPad, iMac eller AirPods. Der er masser af elektronik at vælge mellem.

Ny MacBook? Her skal du køre hen
I bund og grund behøves du slet ikke at trække i overtøjet og starte bilen for at købe en ny MacBook.

De ultrapopulære bærbare computere fra Apple kan nemlig købes på nettet til konkurrencedygtige priser. L’EASY sælger f.eks. bærbare computere på afbetaling uden renter. Kan du godt lide dette koncept, så køb MacBook på afbetaling rentefrit online.

Selvom det er nemt og ofte billigt at købe computere på nettet, så er der også en række fordele ved at handle i en fysisk butik. Her kan du bl.a. se og prøve de forskellige produkter inden køb og få personlig vejledning, ligesom du ofte kan få et godt forsikringstilbud. Endvidere kan det være en fordel at have købt MacBook’en hos en fysisk forhandler, hvis den skulle gå i stykker.

Foretrækker du at handle i fysiske elektronikbutikker, så besøg evt. disse:
• LabTech Data A/S (Danmarksgade 17c, 9900 Frederikshavn)
• Elgiganten (Bispetorv 2, 9800 Hjørring)
• POWER (Løven 25, 9200 Aalborg)

Finder du ikke den ønskede MacBook i Frederikshavn, så kan du med fordel tage turen til Hjørring eller Aalborg. Det kan du gøre via bil eller ved at benytte dig af nogle af de mange offentlige transportmuligheder.

Hvilken MacBook skal jeg vælge?
Inden du besøger en forhandler af Apple computere, bør du have gjort dig nogle tanker om, hvilken model du vil have.

For det første bør du overveje, om du er mest til MacBook Pro eller MacBook Air. Air er den lette og elegante model, mens Pro er kendt som den mest kraftfulde af de to.

Til studiebrug vil MacBook Air være oplagt, da den er billig og sagtens kan håndtere programmer som Word, Excel, Google Chrome osv. Du kan evt. tilkøbe en større processor, hvis du ikke vil gå ned på kræfter og hastighed.

Til arbejdsbrug, f.eks. billed- og videoredigering, vil MacBook Pro være at anbefale. Den er typisk spækket med masser af lagringsplads og en kraftfuld processor, hvorfor den kan klare det meste. Den er også glimrende til streaming og vil i nogle tilfælde også kunne bruges til gaming.

MacBook Pro er som regel et par tusinde kroner dyrere end Air, men du får typisk også bedre grafik, højere ydeevne m.v. Overvej derfor, om de ekstra penge ikke er givet okay ud.

Du kan få repareret dine Apple produkter i Frederikshavn
Godt nok er det ikke let at få fingrene i en ny MacBook hos nogle af de lokale butikker, men du kan til gengæld få repareret og serviceret dine gamle enheder.

Flere af byens mobil- og computerreparatører har specialiseret sig i reparation af Apple-produkter. Det gælder bl.a. EasyRep, der er at finde på Toftegårdsvej 1, 9900 Frederikshavn. Her kan du få fikset din kommende MacBook Pro eller Air, hvis du skulle løbe ind i udfordringer. EasyRep kan også tage sig kærligt af din tablet eller smartphone fra Apple.

Artiklen er lavet i samarbejde med Partnertekst.dk

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close