Gå til hoved-indhold
02 december. 2022

Informationsmøde på Privatskolen på tirsdag

  • 1 af 2
    FOTO: Peter Marquard
  • 2 af 2
Af: Peter Marquard

Tirsdag 6. december holder Privatskolen i Frederikshavn informationsmøde om både 7. og 10. klasse. Så hvis man overvejer at skifte skole inden 7. klasse eller vil tage 10. klasse med, er det nu, at man kan høre om, hvilke muligheder Privatskolen tilbyder.

- Hvert år åbner vi en ny 7. klasse med 20 elever, og på informationsmødet fortæller vi blandt andet om den faglige undervisning, lejrture, befordringstilskud samt om vores forventninger til både elever og forældre. Både dansk- og matematiklærer vil være til stede, og man får også mulighed for at se udskolingslokaler og fællesarealer, fortæller skoleleder Anne-Mette Reeckmann fra Privatskolen.

Informationsmødet starter kl. 17.00, og kl. 18.00 er der informationsmøde om 10. klasse.

- Her er det samme procedure, men vi fortæller også om de øvrige undervisningsaktiviteter, der knytter sig til 10. klasse. 10. klasse er et anderledes og spændende skoleår, og der er en lang række aktiviteter udover den traditionelle undervisning, ligesom eleverne kan se frem til en udlandstur. Der plejer at være rift om vores 10. klasse-tilbud, siger Anne-Mette Reeckmann.

Begge informationsmøder er ganske uforpligtende, og tilmelding er ikke nødvendig. Elever optages i den rækkefølge, som de tilmelder sig via linket på skolens hjemmeside. Har man spørgsmål inden mødet, eller ikke har mulighed for at komme på dagen, er man selvfølgelig velkommen til at kontakte skolen.

- På Privatskolen er der plads til alle typer elever, og vi har blandt andet 40 ordblinde elever på skolen. Disse elever får selvfølgelig den undervisning og vejledning, som der er brug for, ligesom vi har vores ugentlige café for elever med læsemæssige udfordringer. De får de nødvendige IT-hjælpemidler stillet til rådighed og undervisning i brugen af disse. Her på skolen er det vigtigste, at man gør sig umage og er ordentlige med hinanden, understreger skolelederen.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...