Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
26.06.2022 | Af: Michael Frederiksen

Kommunaldirektør beklager fejltagelse

Byrådet modtog lørdag en redegørelse og beklagelse fra kommunaldirektør Thomas Eriksen (foto) og teknisk direktør Boie Frederiksen.
- Der kan ske fejl, men vi skal ikke jagte ledelsen gennem Facebook. Den tager vi naturligvis direkte med ledelsen.

 

Det siger borgmester Birgit S. Hansen (S) i en kommentar til den hårde kritik, som Mette Hardam, gruppeformand for Venstre, retter mod administrationen i sagen om "nedlæggelsen af Palmestranden".

I et bilag til et ekstraordinært møde på torsdag i Teknisk Udvalg står der, at Venstre foreslår at fjerne palmerne på Palmestranden. Ifølge Mette Hardam er det forkert. Venstre har blot efterlyst, hvor meget Palmestranden koster årligt.

- Venstre har - ligesom de øvrige partier - bedt forvaltningen om at lave beregninger på alt fra børneområdet til ældreområdet og alt det indimellem. Det sker på lukkede møder, og det er virkelig uprofessionelt at administrationen bag Teknisk Udvalg udstiller, hvad partierne drøfter for lukkede døre, mener Mette Hardam.

En kritik, som hun kommer med i en video og skriftligt på Facebook.

Nu reagerer borgmesteren.

- Allerede fredag modtog Mette Hardam svar og beklagelse på, at et bilag er sendt med Teknisk Udvalgs dagsorden ud, som ikke skulle have været med ud. Det er en oversigt over partiernes forespørgsler på, hvad koster forskellige ting, herunder palmerne. I dag lørdag har byrådet modtaget en redegørelse og beklagelse fra kommunaldirektør og teknisk direktør, oplyser Birgit S. Hansen.

Selv om borgmesteren erkender, at det er en fejl, at bilaget er sendt med ud, er bilaget endnu ikke fjernet fra torsdagens dagsorden.

Borgmesteren forstår godt, at Mette Hardam er ærgerlig over, at det bilag er kommet ud.

- Det er som skrevet en fejl, men jeg kan altså også konstatere, at Venstres Jens Borup (byrådsmedlem, red.) lørdag i NORDJYSKE udtaler flere ting om Palmestranden, siger Birgit S. Hansen.

Jens Borup udtaler blandt andet til avisen:

- Jeg har det sådan, at hvis jeg skal stemme for, at de ældre kun skal have gjort rent hver tredje uge, så har vi ikke råd til at drive et sted som Palmestranden, der er dyr i drift.

Han påpeger også, at stranden bliver liggende, selv om palmerne forsvinder.

- Vi fjerner jo ikke sand og vand, og stranden er stadig rigtig fin og ligger tæt på byen, siger Jens Borup, som mener, at Palmestranden kan drives af frivillige.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close