Gå til hoved-indhold
20. februar 2024 - kl. 16.02

Lions-tulipaner skaber overskud til kamp mod misbrug i lokalområdet

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Et sikkert tegn på forår er, når Lions-medlemmerne er på gaden for at sælge tulipanbuketter til byens erhvervsliv. Lions tulipan-kampagnen er en landsdækkende og årligt tilbagevendende begivenhed, hvor de lokale klubber via kampagnen genererer midler til kampen mod misbrug i klubbens lokalområde.

Misbrugsproblemerne har aldrig været større, og Lionsarbejdet har således heller aldrig været vigtigere.

- Lions Club Frederikshavn spiller en vigtig rolle i kampen mod misbrug i Frederikshavn og har blandt andet i det forgangne år støttet Barnets Blå Hus og Broen Frederikshavn, der begge arbejder med at forbedre forholdene for socialt udsatte børn, udtaler Bent Ole Madsen, som koordinerer salgsarbejdet.

Der skabes hvert år et flot overskud ved at sælge tulipanbuketter og udstillingsmateriale til virksomheder og private, der herved bakker op om arbejdet, og i disse dage sender Lions Club Frederikshavn mail ud til cirka 300 virksomheder som en introduktion til, at et Lionsmedlem kort efter kontakter virksomheden om køb af buketter.

- Vi er glade for, at virksomhederne hvert år tager så godt imod os, og vi håber, at vi igen i år kan sælge mindst 300 buketter, så der bliver et godt overskud til det gode formål, siger Bent Ole Madsen.

Skulle der være lokale virksomheder, som ikke har modtaget mail fra Lions Club Frederikshavn, kan buketter bestilles og betales her.

Lions er en international humanitær organisation, hvis formål er at yde humanitær hjælp, hvor og hvornår behovet er der, både lokalt nationalt og internationalt.

- Det er vigtigt at understrege, at alle Lions-medlemmer arbejder ulønnet, og overskud af arrangementer og salg går, modsat mange andre humanitære hjælpeorganisationer, helt ubeskåret videre til det humanitære arbejde, understreger Bent Ole Madsen.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...