Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
08.02.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Løvernes Hule i siloen? Ikke helt, men næsten

Adm. direktør Martin Pedersen, FME A/S: - Det er vores kerneforretning at skabe rum til udvikling med de lokaler, vi udlejer.
Det er ikke Løvernes Hule. Men næsten. Kattegat Silo tilbyder inspirerende omgivelser for nye startups. Nu inviteres iværksætterne til møde med et stort team af rådgivere i siloen.

 

Lokale iværksættere får nu mulighed for at mødes med eksperter og rådgivere i Kattegat Silo i Frederikshavn, hvor de kan berette om deres drømme og idéer og få kvalificeret respons fra et stærkt team af professionelle, blandt andet inden for finans, revision, jura, markedsføring og coaching.

Samtidig er det nye iværksætternetværk en mulighed for at møde andre i samme situation. Som bekendt kan det være en både krævende og ensom affære at starte egen virksomhed. Sparring med ligesindede kan være guld værd i den situation.

Det første møde i det nye netværk blev afviklet i midten af januar, og nu inviteres der til endnu en seance i MAGASINET Kontorhotel i Kattegat Silo, onsdag 12. februar. Det er planen også at holde møder i marts, april, maj og juni. Det er gratis at deltage, og man behøver ikke at tilmelde sig. Man kan bare møde op.

I panelet sidder blandt andet direktør Martin Pedersen, FME A/S (Frederikshavn Maritime Erhvervspark).

- Vi synes, det er et vigtigt initiativ med det nye iværksætternetværk, og vi var ikke et øjeblik i tvivl om, at vi ville deltage. Det er vores kerneforretning at skabe rum til udvikling med de lokaler, vi udlejer, og Magasinet Kontorhotel er i særdeleshed et tilbud til iværksættere og nystartede virksomheder, udtaler Martin Pedersen.

Nyetablerede firmaer eller kommende iværksættere vil blandt andet kunne modtage rådgivning fra disse virksomheder: Sparekassen Vendsyssel, revisionsfirmaet BDO, Advokatfirmaet Horn, Erhvervshus Nord, Christensen Coaching & Mindfullness, tryksagsleverandøren SAL Tryk og FME A/S.

Panelet stiller sig til rådighed for alle lokale iværksættere og nystartede virksomheder onsdag 12. februar kl. 14-17 i MAGASINET Kontorhotel på etage 1A i Kattegat Silo.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close