Magisk mål af målmand sikrede FfI ny sæson i JS1

Glade FfI'ere efter den vilde afslutning mod Gug.
Af: Kanal Frederikshavn

FfI og IF Skjold Sæby trak det længste strå i dagens kvalifikationskampe i henholdsvis JS1 og JS2.

De to lokale hold vandt 2-1 over henholdsvis Gug Boldklub og Aalborg KFUM.

FfI's kamp går over i historiebøgerne som en af de vildeste afslutninger. Gug lignede en vinder indtil dommer Michael Kristensens syvende tillægsminut. Bagud 0-1 satsede FfI alt. Målmand Troels Aaen gik med frem på et hjørnespark, og minsandten om ikke keeperen halvflugtede/saksesparkede bolden ind i netmaskerne.

1-1 og dermed forlænget spilletid. Her blev gæsterne fra Gug reduceret til 10 mand, da Marc Dahl Christensen så rødt i det 95. minut.

Det så dog længe ud til, at kampen skulle afgøres på straffespark, men tre minutter før driblede FfI-topscorer Kasper Sørensen igennem Gug-forsvaret og scorede i det lange hjørne.

2-1 til FfI, som blev kampens resultat. Dermed sikrede FfI sig endnu en sæson i JS1, mens Gug Boldklub fortsætter i JS2.

IF Skjold Sæby havde besøg af Aalborg KFUM (nr. to i serie 1), og hjemmeholder vandt 2-1. Dermed forsætter Skjold i JS2, og Aalborg KFUM bliver i serie 1.