Gå til hoved-indhold
19. april 2024 - kl. 14.04

Mangfoldighed: Scandic endnu engang kåret til Danmarks Bedste Arbejdsplads

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Scandic modtog torsdag aften prisen som Danmarks Bedste Arbejdsplads Til Mangfoldighed 2024. Det skete ved den anerkendte analysevirksomhed Great Place To Work’s årlige og traditionsrige prisuddeling, som i år fandt sted på Scandic Falkoner. Scandic løb desuden med en topplacering i kåringen af de bedste store arbejdspladser i Danmark.

Danmarks største hotelkæde er endnu engang Danmarks mest mangfoldige arbejdsplads. Det står klart efter den prestigefyldte prisuddeling torsdag aften. Great Place To Work begrunder blandt andet valget med hotelkædens store fokus på deres arbejde med inklusion og mangfoldighed, hvilket også har betydet, at arbejdspladsen repræsenterer mere end 100 forskellige nationaliteter.

Den imponerende pris kommer i forlængelse af flere års topplaceringer. Således vandt Scandic også mangfoldighedsprisen (tidligere inklusionsprisen) i 2015, 2018, 2019 og var ligeledes nomineret i 2023. I 2017 vandt de desuden prisen for Danmarks Bedste Arbejdsplads blandt store virksomheder. Kåringen sker på baggrund af Scandics medarbejderes egne besvarelser i den årlige trivselsmåling.

- Vi er helt ekstremt stolte af endnu engang at modtage mangfoldighedsprisen. Hele vores kultur bygger på, at der skal være plads til alle, og det er utroligt vigtigt for os, at alle vores medarbejdere trives. Derfor er det så fantastisk at se, at det store arbejde, vi gør med inklusion, udvikling og trivsel gør en forskel. Tusind tak til alle vores dygtige medarbejdere, siger Marianne Bredevang, General Manager hos Scandic The Reef i Frederikshavn.

Udover den flotte mangfoldighedspris kan Scandic også bryste sig med fortsat at være blandt Danmarks Bedste Arbejdspladser blandt store virksomheder, her kom de nemlig på en tredjeplads. I denne kategori løb hotelkæden med andenpladsen i 2018, 2019 og 2023 og kom på førstepladsen i 2017.

Om Great Place to Work
Great Place to Work er en analyse- og konsulentvirksomhed, der arbejder for at skabe et bedre samfund ved at hjælpe arbejdspladser med at blive bedre. Det danske kontor blev etableret i 2001 og offentliggør hvert år Danmarks bedste arbejdspladser. Det er 23. gang, Great Place to Work kårer Danmarks bedste arbejdspladser. I år har cirka 200 danske virksomheder haft modet til at prøve at komme på listen over Danmarks Bedste Arbejdspladser.

 

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...