Gå til hoved-indhold
16. maj 2024 - kl. 00.05

Nikolaj Dorff stopper som Head of Coaching i Fortuna Hjørring

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Nikolaj Dorff fra Sæby stopper som Head of Coaching i Fortuna Hjørring. Han ved endnu ikke, hvad hans fodboldmæssige fremtid bringer.

"Han er hverken sur eller gal på klubben, men ser ikke længere sig selv som en del i det set up, som han - i snævert samarbejde med DBU - har arbejdet intenst med at få etableret. Heri ligger blandt andet koordinering og motivering hos klubbens mange trænere", skriver Fortuna Hjørring på sin hjemmeside.

Nikolaj Dorff stopper 1. juni. Han begyndte i dette job i februar 2023.

- Det ikke særlig dramatisk. Jeg har haft en fantastisk tid i klubben, hvor jeg har skubbet på for en mere tydelig sammenhæng i hele organisationen og for at få en langsigtet talentstrategi skudt i gang. Det synes jeg, at vi sammen er kommet godt afsted med, udtaler Nikolaj Dorff til Kanal Frederikshavn.

Undervejs gøres der status, og her har sæbynitten mærket godt efter i maven. 

- Jeg er nået frem til, at klubben vil være bedre tjent med en anden end mig på den videre rejse. Vi har haft en god dialog om dette og skilles på god fod. Jeg er positiv og tryg ved fremtiden for Fortuna Hjørring. Her er de rigtige mennesker det vigtigste, og dem er der heldigvis overvægt af på de rigtige positioner, mener Nikolaj Dorff.

Han har i mange år været træner i IF Skjold Sæby, men det er endnu for tidligt at sige noget om Nikolaj Dorffs fodboldfremtid.

- Jeg har overhovedet ikke gjort mig overvejelser omkring min fodboldmæssige fremtid. I første omgang skal jeg have evalueret og bearbejdet hele forløbet samt sluttet ordentligt af i klubben, siger han.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...