Gå til hoved-indhold
26. august 2019 - kl. 09.08

Nu indvies veteranstuen på KFUM's Orlogshjem

  • 1 af 3
    FOTO: Kanal Frederikshavn
  • 2 af 3
    FOTO: Kanal Frederikshavn
  • 3 af 3
    Borgmester Birgit S. Hansen har stået i spidsen for den støttekomité, der har rejst midlerne.
Af: Kanal Frederikshavn

Som noget helt nyt inviterer Frederikshavn Kommune i år til en markering af Flagdagen torsdag 5. september. Alle veteraner med deres familier og alle andre borgere er velkomne, når borgmester Birgit S. Hansen klipper snoren til den nye veteranstue på Orlogshjemmet i Frederikshavn.

- Den nye veteranstue er et resultat af en stor, fælles indsats. Mange sponsorer har bidraget, og håndværkerne har arbejdet hen over sommeren, så alt kan være klar, siger Birgit S. Hansen.

Veteranstuen skal bruges til arrangementer for veteraner – caféaftener, familielørdage og meget andet, hvor veteraner og deres familier kan mødes. Stuen bliver dog også et godt sted for andre aktiviteter på Orlogshjemmet, hvor det ofte har knebet med plads til alt det, der foregår i huset.

- KFUMs Soldatermission vil gerne skabe hjem for soldater, veteraner og pårørende. Derfor er vi meget taknemmelige for, at lokale veteraner har valgt at bruge KFUMs Orlogshjem og vores værtsskab som mødested, siger landsformand i KFUMs Soldatermission Jesper Hornstrup.

Alle er velkomne til arrangementet på Orlogshjemmet, Understedvej 1 i Frederikshavn, torsdag 5. september 2019.

Veteranstuen bliver indviet kl. 17:00, og der er kaffe på kanden helt til kl. 18:30.

- De udsendte yder og har ydet en fremragende indsats, der gør verden til et bedre sted for os alle. Det vil jeg gerne takke dem og deres familier for, og det er jeg sikker på, at mange andre også gerne vil, siger Birgit S. Hansen, der glæder sig til, at mange lægger vejen forbi Orlogshjemmet torsdag eftermiddag.

Fakta
• Der bor 536 veteraner i Frederikshavn Kommune
• Den nye veteranstue på Orlogshjemmet i Frederikshavn er for alle veteraner, både uden og med skader, og deres familier
• Byggeriet af veteranstuen løber op i cirka 900.000 kroner, som lokale og nationale sponsorer og fonde har doneret
• Borgmester Birgit S. Hansen har stået i spidsen for den støttekomité, der har rejst midlerne
• Lokale håndværkere og leverandører har udført arbejdet

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...