Gå til hoved-indhold
15. september 2023 - kl. 14.09

OK Plus på Gl. Skagensvej: Distriktschef dukkede op og kårede Annie Madsen

  • 1 af 3
    Medarbejdere hos OK Plus på Gl. Skagensvej sammen med distriktschef Christian Larsen.
  • 2 af 3
    Annie Madsen blev overrasket på arbejde i morges.
  • 3 af 3
    Lene Bang Østergaard og Annie Madsen har været kolleger i næste 25 år.
Af: Michael Frederiksen

Der ventede Annie Madsen en kæmpe overraskelse, da hun i dag passede sit arbejde bag disken hos OK Plus på Gl. Skagensvej i Frederikshavn. Pludselig dukkede distriktschef Christian Larsen op og kårede Annie Madsen til Kvartalets Medarbejder.

Annie Madsen kan senere i år fejre 25-års jubilæum, og ifølge forpagter Lene Bang Østergaard er det yderst velfortjent, at Annie Madsen i dag fik overrakt en diplom og blev hyldet af distriktschef og kolleger.

- Jeg har indstillet Annie Madsen. Min anbefaling gik på, at hun for 25 år siden startede under mig som elev og lovede mig, at hun ville følge mig i tykt og tynd - lidt som en ægtepagt - og det må man sige, hun har stået ved. Kun afbrudt af en graviditet for 18 år siden har hun været en særdeles trofast medarbejder. Annie driver butikken, som var det hendes. Hun er min højre hånd og helt uundværlig, fastslår Lene Bang Østergaard.

Hun blev kåret til Kvartalets Medarbejder i 2019. Det er vel mærke en kåring, som er landsdækkende, så konkurrence er stor.

Annie Madsen har om et par måneder 25-års jubilæum, men hun er ikke typen, der er vild med at blive fejret, så derfor var kollegerne spændte på, hvordan det ville gå, da distiktschefen dukkede op fredag morgen i Frederikshavn. Som billederne aflslører blev hun både stolt og glad.

- Annie er meget vellidt blandt personale og kunder. Hun står for bestilling af nogle af varerne, styrer vores spillehal, er kontormus, og hun tager sig endvidere af det daglige, der skal til for at køre butikken. I år er hun desuden begynde at stå for vores Facebook, og hun er generelt min lille gule huskeseddel, smiler Lene Bang Østergaard.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...