Gå til hoved-indhold
24 august. 2023

Pickleball: Prøv det nye, populære spil i Badmintonhallen i Arena Nord

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

I Arena Nord er det nu muligt at prøve kræfter med den nye sport pickleball. Sporten har i de seneste år udviklet sig med stor hast i USA og springer nu op flere steder i Danmark. Det er en sportsgren for alle. Spillet er med elementer fra både tennis, bordtennis og badminton let at tilgå for begyndere og har mange spændende tekniske og taktiske udfordringer for de, der ønsker det konkurrenceprægede element.      

Spillet er socialt og kan spilles med både to og fire personer på banen. Det kan være en hård duel mod svigerfar, en sjov hverdagsaktivitet med børnene, sport for vennepar eller kollegaer. For seniorer i Frederikshavn Kommune er denne sport også en fantastisk mulighed for at få sig rørt, holde muskler og led vedlige og blive en del af et godt fællesskab i en af de gode foreninger i Arena Nord.

- Vi oplever en stor efterspørgsel på at prøve spillet og har derfor valgt at lave fire introdage med åben træning. Her vil man kunne komme og afprøve det spændende spil, helt gratis. DGI vil være til stede på dagene og hjælpe med regler, demonstrere og sætte spillet i gang. Der vil være spritnye pickleballbat og bolde tilstede. Du skal bare møde op med træningssko og tøj, fortæller Dennis Kristian Larsen, udviklingschef for Idræt og Trivsel i Arena Nord.

Datoer med gratis åben træning i Badmintonhallen i Arena Nord:           
Lørdag 16. september kl. 12.00-15.00                  
Søndag 17. september kl. 12.00-15.00

Lørdag 23. september  kl. 12.00-15.00                 
Søndag 24. september kl. 12.00-15.00                 

Tilmelding her.

- Det er først til mølle, så skynd dig at prikke til dine mod- og medspillere. Alle er velkomne til at komme og opleve sporten samt deltage, hvis der er ekstra pladser på banerne, siger Dennis Kristian Larsen.

Booking af baner fremover til pickleball eller badminton kan ske gennem Arena Nord - Store oplevelser i Frederikshavn. Derudover vil der også være mulighed for at prøve sporten via Frederikshavn Badmintonklub. Kontakt formanden på mail eller mobil 61339203. Har man lyst til at spille herefter, kan man melde sig ind i klubben.

Sidst men ikke mindst byder Arena Nord også skoleklasser og foreninger velkommen.

- Sidder du som idrætslærer eller fodboldtræner og tænker, "det skal vores klasse/hold da prøve", så er det bare at kontakte os på mail og aftale en tid.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...