Gå til hoved-indhold
24. november 2022 - kl. 11.11

Ruths Hotel bygger nye boliger til medarbejdere

  • 1 af 2
    FOTO: Kanal Frederikshavn
  • 2 af 2
    Det er her til højre - over for MENY - at Ruths Hotel vil opføre nye boliger til 50 medarbejdere.
Af: Michael Frederiksen

Ruths Hotel A/S køber en storparcel på 5.218 kvadratmeter på Doggerbanke i Skagen. Planen er at opføre boliger til et halvt hundrede medarbejdere på hotellet i Gl. Skagen.

- Vi vil lave nutidige personaleboliger, så vi sikrer, at vi også i fremtiden kan tiltrække de medarbejdere, vi har brug for, siger CEO Tom Boye til Kanal Frederikshavn.

Byrådet i Frederikshavn Kommune besluttede i oktober i år at udbyde arealet på Doggerbanke til salg for en mindstepris på 2.520.000 kroner. Kommunen modtog kun ét bud. Ruths Hotel A/S betaler 3.040.000 kroner plus moms for de 5.218 kvadratmeter, som ligger lige over for MENY.

Salget blev godkendt på byrådsmødet i aftes.

- Det er godt. Vi sælger et areal, som andre udvikler til aktivitet i vores område, og vi får penge i kassen, siger borgmester Birgit S. Hansen.

Lokalplanen er i forvejen udlagt til boliger, så Tom Boye forventer, at byggeriet står færdigt i 2024.

I dag har Ruths Hotel to parcelhuse i Gl. Skagen og en række lejemål til sine medarbejdere. Ved at opføre nye, moderne boliger tæt på hotellet i Gl. Skagen håber Tom Boye, at han kan blive ved med at tiltrække personale.

- Det bliver ikke nemmere i fremtiden at skaffe folk til Skagen, men vi håber, at nye kvalitetsboliger kan gøre en forskel. Vi skal bygge i ét plan, og det er vigtigt med en fleksibel løsning, så vi både tilfredsstiller behovet for helårsmedarbejderen og den medarbejder, som kun er hos os over sommeren, siger Tom Boye.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...