Gå til hoved-indhold
13. september 2023 - kl. 13.09

Scandic The Reef gentager succes med genåbning af natklubben Bonne Nuit

  • 1 af 1
    Billetsalget er begyndt, og sidste gang blev der hurtigt udsolgt.
Af: Michael Frederiksen

I påsken var det en succes, og nu bliver succesen gentaget, når Scandic The Reef lørdag 23. september inviterer til Høstfest i den legendariske natklub Bonne Nuit til lyden af sprøde toner fra Mobildiskotek Unique.

- Sidste gang var der totalt udsolgt, og vi fik mange positive tilbagemeldinger for arrangementet i påsken. Derfor skal succesen selvfølgelig gentages med en Høstfest, hvor der også er mulighed for spisning med en lækker to-retters menu i Det Gule Pakhus inden festen starter kl. 20.30 på Bonne Nuit, fortæller restaurantchef Åsa Hiller.

Ønsker man at spise i det Det Gule Pakhus bliver der til forret serveret kartoffelporresuppe med koldhævet brød, mens hovedretten består af kalvefilet med pommes rösti, saute af svampe og syltede blommer og kalvesky tilsmagt med citron. Prisen for dette er 395 kroner, inklusiv billet til Bonne Nuit og en øl/drink i natklubben. Billet til Bonne Nuit, inklusiv øl/drink, koster 125 kroner.

- Billetsalget er begyndt, og sidste gang blev der hurtigt udsolgt. Billetter kan købes og afhentes i receptionen på Scandic The Reef. Billetter kan også lægges til side ved at sende en mail til thereef@scandichotels.com. Billetter skal afhentes senest to dage efter reserveration, siger Åsa Hiller.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...