Gå til hoved-indhold
15. juni 2024 - kl. 00.06

Sidste selvstændige kontorforsyning i Vendsyssel

  • 1 af 3
  • 2 af 3
  • 3 af 3
    Kontor & Papir har udvidet medarbejderstaben fra fire til syv, efter at forretningen i Hjørring er blevet overtaget af HJ Kontorcenter i Frederikshavn.
Af: Peter Marquard

For fem måneder siden overtog HJ Kontorcenter på Virksomhedsvej i Frederikshavn Kontor & Papir i Hjørring. Arbejdet med sammenlægningen af de to virksomheder er nu så langt fremme, at man er klar til at drage fordel af synergier og fælles kompetencer.

- Det har været nogle spændende og lærerige måneder, men det har også været lidt hårdere end forventet, når to virksomhederne skal spille sammen. Der har været både driftsmæssige og administrative udfordringer, men vi er kommet godt i mål. Kontor & Papir har udvidet medarbejderstaben fra fire til syv, og alle arbejder nu med ro i sindet under de rette fagområder. Derfor glæder vi os til at bringe alle kompetencer i spil i både Frederikshavn og Hjørring, siger daglig leder af HJ Kontorcenter, Michael Jørgensen.

HJ Kontorcenter er en erfaren og lokal virksomhed med over 40 år på bagen. Men alligevel fortsætter de to virksomheder under forskellige navne.

- HJ Kontorcenter er et kendt navn i Frederikshavn og blandt vores øvrige kunder. Kontor & Papir er et stærkt brand i Hjørring og omegn, og medarbejderne i Hjørring er nu klar til at besøge kunderne i området med en større vifte af varer og serviceydelser i tasken. Det skulle erhvervslivet i Hjørring gerne nyde godt af i løbet af 2024. Hos HJ Kontorcenter har vi en stor afdeling med print- og kopimaskiner samt en stærk IT-afdeling, der kan servicere både eksisterende kunder samt andre virksomheder, og det er blandt andet det, som kan være med til at styrke afdelingen i Hjørring. Vi hjælper og lærer af hinanden, understreger Michael Jørgensen og fortsætter:

- Alle kompetencer bliver bragt i spil begge steder, ligesom synergien med to butikker kommer både os og kunderne til gode.

Blandt andet skaber større indkøb bedre priser.

- Det gavner både os og vores kunder. Det er vigtigt, at vi hele tiden ruster os og udvikler os, så vi kan konkurrere i et hårdt marked. Vi er nu den eneste selvstændige kontorforsyning tilbage i Vendsyssel, og vi føler, at vi for nuværende at klar til at angribe og klare os i markedet, understreger Michael Jørgensen.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...