Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
16.05.2021 | Af: Michael Frederiksen

Skagen IK overtager førstepladsen i serie 3

Jens Lorenzen afløste en skadet Mikkel Dorff allerede efter 20 minutter af IF Skjold Sæbys hjemmekamp mod Tjørring IF.
FfI topper Sparekassen Vendsyssel Ligaen foran Skagen IK's formstærke serie 3-hold og Østervrå IF. Det er status efter kampene i denne uge. 

 

Vi giver dig hver søndag overblikket over, hvordan de lokale serieklubber i fodbold klarer sig.

Danmarksserien, pulje 4:
Det var en skidt forlænget weekend for IF Skjold Sæby, som torsdag ifølge cheftræner Nikolaj Dorff fortjent tabte 1-3 i Kjellerup. Søndag havde Skjold fordel af hjemmebane mod Tjørring IF, der ligger under sæbynitterne i tabellen, men Herning-mandskabet vandt 1-0 efter en skuffende indsats af hjemmeholdet.

Jyllandsserien 1, pulje 1:
FfI har kun været i aktion én gang. Det var lørdag ude mod Skive, hvor det blev til en sejr på 2-0. Daniel Overlade scorede begge mål. FfI-truppen har været ramt af COVID-19 og havde kun trænet én gang op til kampen, men det kunne ikke ses på spillet.

Nu venter der FfI en yderst vigtig topkamp fredag aften hjemme mod Hjørring IF. Det er Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen. Inden da venter Hjørring Frem tirsdag aften i Sydbank Pokalen.

Serie 2, pulje 14:
Østervrå IF var lørdag involveret i en vaskeægte topkamp mellem nr. et og to, og ØVI trak det længste strå i Flauenskjold med en sejr på 3-2. Anfører René Kiil scorede sejrsmålet kort før tid på straffespark.

Sejren var en kærkommen revanche for ØVI, som torsdag skuffende tabte 1-2 hjemme til SEIF, der ligger til nedrykning. Jeppe Thomsen og Michael Vestergaard scorede for SEIF, mens Thomas Møller var på pletten for hjemmeholdet.

For SEIF var det dybt at falde, for lørdag tabte Kenneth Blaameiers tropper med hele 0-4 i hjemmekampen mod Hjørring Frem.

SEIF ligger til nedrykning sammen med Harken UGF og FfI's JS-reserver. Sidstnævnte har dog - på grund af COVID-19 - blot spillet fem kampe. Det er tre mindre end de fleste andre hold i puljen. Søndag blev opgøret mellem FfI og IF Skjold Sæby udsat.

IF Skjold Sæby vandt torsdag med 2-1 hjemme over Harken UGF. Allan Olsen og Gerardas Zukauskas scorede for de rødblusede.

Serie 3, pulje 28:
Skagen IK's nedrykkere er - efter nederlag i de første par kampe - ustyrlige og topper nu puljen. Søndag blev det til en imponerende 2-0-sejr ude over Skibsby/Højene IF, som havde maksimumpoint inden opgøret mod Skagen IK. Jonathan Lyngø scorede begge SIK's mål i Hjørring.

Torsdag nedsablede skagboerne Vrå/Børglum med 8-1. Her var 206 cm høje Jonathan Lyngø på pletten fire gange.

Det bliver spændende at følge tirsdagens pokalkamp mellem Skagen IK og SEIF fra serie 2.

FC Vakok tabte lørdag med 0-4 hjemme til Lundergård IU. Også i denne pulje har FfI blot spillet fem kampe på grund af COVID-19.

Serie 4, pulje 55:
Skidt uge for Jerup/Aalbæk, som torsdag tabte 2-4 i udekampen mod Bindslev/Tversted og søndag blev besejret med 2-3 i hjemmekampen mod Kvissel/Ravnshøj IF. Daniel Beith lavede hattrick for gæsterne, som vendte 0-2 til 3-2.

IF Skjold Sæbys tredjehold vandt 5-2 ude over SEIF's andethold. Mikkel Nørlund Mortense lavede hattrick.

Fire kampe blev udsat - et konkret bevis på, at corona-udviklingen driller afviklingen af kampene under DBU Jylland.

Serie 4, pulje 57:
I denne pulje er der ingen corona-problemer. Seks af otte hold har spillet otte kampe, mens de to resterende har været i aktion syv gange.

Det har været en skøn forlænget weekend for Voerså IF's bundhold, som med to sejre øgede pointhøsten fra ét til syv point. Torsdag vandt Voerså IF med 12-3 over IF Skjold Sæby. Lasse Knøsen nettede fire gange. Lørdag sejrede Voerså IF med 3-2 ude over Flauenskjold. Nikolaj Eckhardt blev noteret for to fuldtræffere.

Dybvad forsvarede sin andenplads med fire point. Hjemmekampen mod Try/Thorshøj blev vundet med 6-2. Allerede efter 19 minutter var stillingen 5-0. Keld Larsen lavede hattrick. Lørdag spillede Dybvad 2-2 ude mod Brønderslev.

Try/Thorshøj har tabt tre kampe i træk: 1-6 i Øster Brønderslev, 2-6 i Dybvad og 2-4 hjemme mod Asaa. Mod Asaa brændte Try/Thorshøj et straffespark ved stillingen 1-3.

IF Skjold Sæbys fjerdehold fulgte 3-12 i Voerså op med at tabe 0-4 i søndagens hjemmekamp mod topholdet Øster Brønderslev, der er seks point foran Dybvad.

KVINDER

Jyllandsserien, pulje 274:
FfI tabte torsdag 1-4 på udebane til topholdet B52/Aalborg, og lørdag blev det til en nederlag på 1-2 trods fordel af hjemmebane og en føring på 1-0 mod Team Østvendsyssel fra Dronninglund.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close