Gå til hoved-indhold
05 februar. 2024

SMUK hos Louise Krogh kåret til Årets SoMe Klinik

  • 1 af 2
  • 2 af 2
Af: Michael Frederiksen

Louise Krogh går rundt med et ekstra stort smil på læberne i disse dage. Det skyldes, at hendes hudplejeklinik i Frederikshavn, SMUK hos Louise Krogh, er blevet kåret til Årets SoMe Klinik.

Bag kåringen Beauty Angel, der har 250 klinikker i Danmark. Konkurrencen var derfor stor, hvilket gør stoltheden over prisen endnu større.

- Jeg synes, det er meget stort, og jeg er både glad, stolt og lykkelig, siger Louise Krogh.

Hun er indehaver af hudplejeklinikken SMUK hos Louise Krogh på hjørnet af Asylgade og Ørnejvej i Frederikshavn. Her hjælper hun folk, som har en hud i ubalance, en tør hud, fedtet hud, akne, rødme, inflammation, eksem, rosacea, eller en for tidligt ældet hud.

SMUK´s signatur er Beauty Angel-lys. Beauty Angel har en dokumenteret effekt på akne, pigmentering, solskader, eksem, psoriasis, rødme og inflammation.

Beauty Angels Awards er netop uddelt, og SMUK hos Louise Krogh blev altså kåret til Årets SoMe Klinik.

Beauty Angel begrunder valget med disse ord:

"Louise inspirerer og motiverer sine kunder til at prioritere Beauty Angel - og vedligeholde resultaterne med daglige opslag og stories. Hun har forberedt, planlagt og givet sig fuldt ud. Med dét har hun skabt genkendelighed, tryghed og troværdighed og brillieret med sin strategi på de sociale medier".

- Det er motiverende at modtage denne pris, og den øger min motivation til at gøre en forskel for mine kunder, siger Louise Krogh.

Hun fortæller, at Beauty Angel-lys giver en behagelig lun og afslappet behandling samt frigiver lykkehormoner, som giver energi, glæde og velvære.

Beauty Angel er en fast del af alle SMUK´s ansigtsbehandlinger, men du kan også vælge Beauty Angel-lys som selvbetjening. 

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...