Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
04.07.2020 | Af: Michael Frederiksen

Stærk trio klar til comeback i FfI Fodbold

Tobias Overlade er færdiguddannet som politibejent og genoptager karrieren i FfI Fodbold.
Oprykningen til Danmarksserien glippede for en uge siden, men FfI Fodbold henter alligevel tre særdeles markante forstærkninger til efterårssæsonen.

 

30-årige Tobias Overlade, 25-årige Nikolaj Stisen og 24-årige Søren Astrup tørner ud for FfI, når cheftræner Peter Enevoldsen overtaget ansvaret. Der er tale om tre forsvarsspillere, som alle har bevist, at de også er i besiddelse af offensive kvaliteter.

- Det har været vigtigt for os i STU-udvalget at få spillere ind, som allerede kender FfI og har kendskab til truppens sociale samspil. Tobias Overlade og Nikolaj Stisen har spillet her for nylig, men grundet travlhed med uddannelse og arbejde valgte begge at holde en fodboldpause. Vi er glade for, at de - sammen med Søren Astrup - er tilbage i klubben, lyder det fra John Nygaard fra FfI's STU-udvalg.

Da Tobias Overlade senest spillede i FfI, var han under uddannelse som politibetjent, men nu er han og familien vendt retur til Vendsyssel, hvor han har fået job som SSP-medarbejder i Frederikshavn Kommune.

Tobias Overlade spillede i sin første periode i klubben 62 førsteholdskampe og scorede 24 mål, mens Nikolaj Stisen i alt står noteret for 93 kampe med syv scoringer til følge.

Søren Astrup vender tilbage til FfI efter syv års fravær. Siden har han spillet 49 divisionskampe for Jammerbugt FC, inden han i efteråret 2019 drog til JS-kollegerne fra Gug Boldklub. Ligesom Nikolaj Stisen kan også Søren Astrup dække flere defensive positioner, hvor han via sin fysik og en stor arbejdsmoral ofte har gjort livet surt for modstanderne. I sin første FfI-periode - som kun 17-årig - blev det til otte førsteholdskampe.

John Nygaard glæder sig over forstærkningerne til truppen:

- Vi får tilgang af tre spillere, som hver især både byder ind med stor fysik samt erfaring, men det er også nogle typer, som er dygtige på bolden. De ser alle frem til at spille under Peter Enevoldsen og være med til at løfte FfI det næste skridt - forhåbentligt mod Danmarksserien.

FfI oplyser endvidere, at Alexander Strauss - lillebror til førsteholdsspilleren Nicolas Strauss - skal prøvetræne med FfI i sommeropstarten. Alexander Strauss er 17 år og har allerede fået kampe for Skagen IK’s serie 2-hold.

- Alexander ønsker at prøve sig af på et højere niveau, hvilket han får muligheden for i løbet af sommeropstarten. Herefter tager vi en dialog med ham, fortæller John Nygaard.

FfI mistede også en håndfuld spillere. Jeppe Mikkelsen, Anton Møller og Jeppe Drejer skal studere i København, mens Cato Kristensen og Jonas Markfoged skal på studieophold i udlandet.

- Vi er naturligvis altid kede af spillerafgang, men sådan er der, når Frederikshavn ikke er en studieby. Vi håber på at se de dygtige tilbage på et senere tidspunkt, og vi har da også fået tilsagn fra Cato Kristensen om, at han vender tilbage, når han er færdig med sit udlandsophold i foråret 2021, oplyser John Nygaard.

Peter Enevoldsen kalder allerede til første træning tirsdag 7. juli. Herefter venter der træningskampe mod puljekollegerne fra HI og AaB. Begge kampe spilles på Empire Stadium og er i første omgang programsat til henholdsvis lørdag 25. juli og lørdag 1. august.

Førsteholdet lægger fra land i turneringen fredag 14. august, hvor det gælder en udekamp mod vesthimmerlandske Gundersted IF.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close