Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
03.03.2023 | Af: Michael Frederiksen

Storbysbutik har slået dørene op i Frederikshavn

Fredag formiddag åbnede en storbysbutik i gågaden i Frederikshavn. En DJ sørgede for sprøde toner, og til de lækkersultne var der blandt andet muffins med butikkens navn - the athlete's foot.

 

Det handler 80 procent om sneakers i the athlete's foot, mens de resterende 20 procent er fritidstøj fra Nike.

Første kunde i the athlete's foot købte et par retro Nike Air Jordan 1 Mid, som butikschef Maria Rose til sin store overraskelse fik tilsendt et begrænset parti af.

- Det er vi bare spændte på, for det er så svært at få dem, siger hun.

Butikken har i det hele taget mange modeller på hylderne, som er vanskelige at købe i andre butikker.

Frederikshavn er blot den fjerde by i Danmark, hvor the athlete's foot har en butik. De tre andre er København, Odense og Kolding. Forventningerne er derfor store. Butikken ved siden af Restaurant Smørgåsen i Frederikshavn på at kunne tiltrække kunder fra blandt andet Aalborg, Hjørring og Brønderslev, og turister fra Tyskland, Norge og Sverige vil formentlig også sætte stor pris på Frederikshavns nyeste butik.

Maria Rose tøver ikke med at kalde the athlete's foot for en storbysbutik. Det virker modigt at åbne sådan én i Frederikshavn, men butikschefen ryster ikke på hånden.

- Det er en helt anderledes butik, som vi mangler i Frederikshavn. Selvfølgelig skal den ikke ligge i Aalborg. Det bliver en succes, for der er stor efterspørgsel på vores sortiment, fortæller Maria Rose.

Hele weekenden er der mulighed for at få renset sine gamle sneakers. Det tilbud benyttede flere sig af i formiddag. Se i videoen, hvordan dine gamle sko kan få nyt liv.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close