Gå til hoved-indhold
18. august 2019 - kl. 00.08

Tag på cykeltur sammen med Danmark Rundt 2019

 • 1 af 4
  FOTO: Lars Andersen
 • 2 af 4
  FOTO: Susanna Nordentoft
 • 3 af 4
  FOTO: Susanna Nordentoft
 • 4 af 4
  Det er andet år i træk, at der arrangeres cykeltur til fordel for Børnecancerfonden, som i år er udvidet med en event aften og spisning. Foto: Team Badenhoff
Af: Kanal Frederikshavn

Fredag d. 23 og Lørdag den 24. august inviteres du og din familie, til en event aften med foredrag af bl.a. Kim Vilfort om fredagen, samt en skøn cykeltur om lørdagen, begge dage foregår alt sammen i velgørenhedens tegn.

Man kan tilmelde sig cykelturen, der strækker sig over 102 km, på Sportstiming.dk og koster 135 kr., hvor hele beløbet går til Børnecancerfonden. På cykelturen vil der være pit stop med forplejning ved SparV i Sindal, SparV i Sæby og i mål området på Fisketorvet i Frederikshavn.

Cykelturen sættes i gang af Borgmester Birgit S. Hansen ved SparV i Skagen kl. 10.00. Er man ikke til den lange tur kan man cykle med fra Sindal, eller tilmelde sig familieturen på 13 km fra SparV kl. 13.00, tilmeldingen er ligeledes på Sportstiming.dk og koster 100 kr. 

- Jeg er fuldstændig overvældet over den opbakning, der er vist fra byens erhvervsdrivende med sponsorgaver i form af, overnatninger, smykker, rejser, gavekort og meget mere, derudover sponseringen af forplejning til Cykelturen om lørdagen, lyder det fra en glad idemand Claus Bodenhoff der også er kendt som Team Bodenhoff, for Børnecancerfonden.

- Nu håber jeg, at folk vil støtte op om dette event og købe billetter og lade det blive til en årlig begivenhed med Kids2Kids, Event aften og Cykelturen til fordel for Børnecancerfonden, tilføjer idemanden.

Det er anden år i træk, at der arrangeres en sådan velgørenheds cykeltur, men det er dog første gang, at der aftenen for inden inviteres til event aften. Her vil du kunne opleve den tidligere europamester i fodbold, Kim Vilfort, som kort tid efter sejren i 1992 mistede sin datter til cancer. Derudover kommer Jan Nielsen med et musikalsk indslag, og Marianne Bentzon Nielsen, der er direktør for Børnecancerfonden vil fortælle om ”Vigtigheden af at støtte Børnecancerfonden”.

Event aften koster 250 kr. som inkludere spisning, amerikansk lotteri, underholdning og foredrag. Billetter kan købes ved henvendelse til Susanna Nordentoft på Best Western Herman Bang eller susanna@hermanbang.dk. 

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...