Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
16.09.2020 | Af: Michael Frederiksen

Tidligere bank omdannet til flot kontorfællesskab

Power People Ejendomme ApS, som ejes af Kim Olesen, har købt bygningen på hjørnet af Søndergade og Thodesvej.
Der er igen kommet liv i Nordjyske Banks tidligere afdeling i Søndergade 157 i Frederikshavn. Vikar- og rekrutteringsbureauet Power People er flyttet ind og har moderniseret bygningen, der i 1958 havde status som Danmarks første drive-in bank.


 

Kim Olesen, indehaver af Power People, har købt den 396 kvadratmeter store bygning, som har gennemgået en større modernisering. Alt er malet, og alle vinduer er udskiftet. Det grå - og noget slidte banktæppe - er erstattet med et trælignende laminatgulv, og alle møbler er udskiftet. Kun tre store lamper i loftet har fået lov til at blive hængende.

- Vi har haft en indretningsarkitekt på opgaven, og vi er meget tilfredse med resultatet, fortæller Kim Olesen.

Power People har fem afdelinger i Danmark. Hovedsædet ligger i Frederikshavn, hvor Kim Olesen har selskab af partner Thomas Lodberg. To medarbejdere i det 130 kvadratmeter store "banklokale" er naturligvis lige i overkanten, så derfor er der fire arbejdspladser mere i det indbydende kontorfællesskab.

- Vi har udlejet den første plads fra 1. oktober, og vi er i dialog med flere om de resterende tre pladser, men folk er stadig velkomne til at kontakte mig, hvis de vil høre mere om mulighederne for at få en kontorplads med en fantastisk synlighed, siger Kim Olesen.

Som lejer i kontorfællesskabet i Søndergade 157 har man også adgang til to mødelokaler - det ene husede tidligere bankdirektøren - en fin kantine. loungehjørne samt caféområde. I kælderen er der adgang til lagerfaciliteter.

Kælderen byder - ud over den tømte bankboks - på et større mødelokale/"drengeværelse", som er forbeholdt Power People. Her er en 110 tommer storskærm på vej med røde stole fra en biograf i Lyngby, ligesom der opsættes en dartskive og et mødebord med plads til 8-10 personer.

Power People har indtil 1. september haft til huse i lejede lokaler på femte sal i Kattegat Silo.

- Vi ønskede dog at blive herre i eget hus, og det er vi blevet, og så er det også vigtigt for os at opnå en større synlighed. To andre fordele er, at vi nu får mulighed for at spare med nye kolleger i kontorfællesskabet, ligesom det er en nem bygning at komme til, forklarer Kim Olesen.

Power People hjælper små og mellemstore virksomheder med rekruttering af medarbejdere samt hjælper alle typer af virksomheder med vikarer.

- Vi håber, at denne beliggenhed gør, at vi kan få de bedste kandidater i vores kartotek, og vi tror også, at den mere synlige placering gør, at Power Peoples navn sætter sig endnu mere fast i folks bevidsthed, udtaler Kim Olesen.

En planlagt reception er udsat på grund af COVID-19.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close