Gå til hoved-indhold
24. marts 2024 - kl. 10.03

Udsolgt på Knivholt: Version 1.0 hylder Michael Bundesen og Shu-bi-dua

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Knivholts Venners næste musikalske arrangement er udsolgt. Det finder sted på onsdag 27. marts, hvor Version 1.0 gæster Knivholt med "TAK FOR SANGEN - en hyldest til Michael Bundesen (Shu-bu-dua)".

Version 1.0 er kendt som et af Danmarks måske bedste partyorkestre, men denne aften handler det om én af Danmarks helt store sangere og bedst sælgende band nogensinde.

Idéen om TAK FOR SANGEN-koncerterne opstod ved en tilfældighed, og den oprindelige plan var blot én enkelt hyldestkoncert til Kim Larsen. Det skulle dog hurtigt vise sig, at efterspørgslen på denne ene koncert var udover alle forventninger, hvorfor én koncert hurtigt blev til flere.

Sidenhen er Flemming Bamse Jørgensen også blevet hyldet ved adskillige koncerter. Med et salg på over 10.000 billetter har TAK FOR SANGEN-koncerterne manifesteret sig som et langtidsholdbart koncept.

Denne gang er tiden kommet til at hylde Michael Bundesen og Shu-bi-dua, som er det danske band, der har haft det største pladesalg i Danmark nogensinde. I 2023 var det i øvrigt 50 år siden, at Shu-bi-dua indtog danskerne med Fed Rock.

Det er heller ikke uden en vis ærefrygt, at Version 1.0 har kastet sig over Shu-bi-duas store katalog af vidunderlige melodier med et finurligt tekstunivers. Ligesom ved de forrige hyldestkoncerter til Kim Larsen og Flemming Bamse Jørgensen er TAK FOR SANGEN-koncerten til Michael Bundesen noget, der har en meget stor betydning for musikerne i Version 1.0. Derfor er det også med største respekt og ydmyghed, at Version 1.0 fortolker Shu-bi-duas sange.

- Glæd jer til en aften, som byder på dansk musikhistorie og kulturarv fra øverste hylde, siger arrangør Mogens Nyeng Hansen, Knivholts Venner.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...