Gå til hoved-indhold
09. april 2024 - kl. 10.04

Ung kaptajn forlænger med Frederikshavn Blackhawks

  • 1 af 1
    Sportschef Thomas Lodberg: - Frederik er i min optik en af landets mest undervurderede spillere. Foto: Helge Overgaard
Af: Michael Frederiksen

24-årige Frederik Nielsen forlænger sin aftale med Frederikshavn Blackhawks for yderligere én sæson. Det har været en nem beslutning for den unge kaptajn.

- Min beslutning om at tage et år mere i Blackhawks har egentlig ikke været særlig svær. Først og fremmest har jeg fortsat ambitioner om at vinde guldmedaljer, så den ligger lige til højrebenet at fortsætte i endnu en sæson. Ydermere finder man næppe en bedre omgangskreds, hvor vinderkulturen er bedre, end den er på vores ligahold. Vores sociale sammenhold er svært at overgå, og det er jeg ikke klar til at fravælge allerede, siger Frederik Nielsen.

Sportschef Thomas Lodberg er også glad for forlængelsen.

- Frederik er i min optik en af landets mest undervurderede spillere. Han er en stor dreng med et voldsomt vingefang, men er samtidig både hurtig, stærk og ekstremt skudstærk. Vores prioriteter frem mod den nye sæson er at få styr på stammen af spillere af egen avl, og her er Frederik en meget vigtig brik. Det er holdets kaptajn, så det siger næsten sig selv, at vi er glade for denne forlængelse, udtaler Thomas Lodberg.

Lige nu spiller holdet en tæt semifinale-serie mod AaB, hvor stillingen er 1-1 i kampe. Der spilles bedst af fem kampe, og kamp tre og fire skal spilles i Abildgårdhallen på lørdag og søndag, begge dage kl. 13.00.

Serien mellem de to lokalrivaler er som ventet meget tæt.

- Det er en spændende serie, som allerede efter to kampe har vist sig at være en semifinale værdig. Vi er kommet rigtigt fornuftigt fra start, når man tænker på, at vi startede med to udebanekampe. I de kommende hjemmebanekampe skal vi fortsætte med at styre spillet, så skal udfaldet nok falde ud til vores fordel, vurderer den unge kaptajn.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...