Gå til hoved-indhold
02. april 2024 - kl. 00.04

Værksted i Frederikshavn skifter ejer og får nyt navn: SP Autoservice

  • 1 af 1
Af: Peter Marquard

22-årige Jeppe Snebang Pedersen overtager fra dags dato værkstedet Johansens Autoservice på Udviklingsvej i Frederikshavn. Fremover hedder værkstedet SP Autoservice, mens Frederikshavn PAVA Center fortsætter uændret med Steffen Johansen og Janne Mikkelsen ved roret.

- Jeg har haft en drøm om at blive selvstændig, og jeg er glad for, at tiden nu er til, at min drøm går i opfyldelse. Da jeg fik muligheden for at overtage værkstedet, sprang jeg til, og jeg glæder mig til at tage imod både nuværende og nye kunder. Jeg har været ansat her siden årets start, hvor jeg er blevet sat grundigt ind i tingene, og derfor vil der ikke være den store forandring for vores nuværende kunder, siger Jeppe Snebang Pedersen.

Han er udlært mekaniker hos Volvo (Pedersen & Nielsen), hvor han har været ansat de seneste fem år.

De nuværende ejere af Johansens Autoservice, Steffen Johansen og Janne Mikkelsen, er glade for, at de han byde Jeppe Snebang Pedersen velkommen på Udviklingsvej 1.

- Jeppe er en god og dygtig fyr, og vi glæder os til at hjælpe ham godt på vej. Vi har valgt at fokusere på vores hovedopgave, som er rustbeskyttelse og undervognsbehandling med PAVA. Samtidig klargør vi biler for en lang række forhandlere i byen samt for private, hvor vi coater, polerer og rengør bilerne. Vi klarer alle opgaver, så derfor forpagter vi værkstedet ud til Jeppe. Vi assisterer og sparrer fortsat med Jeppe, og vi gør selvfølgelig alt for, at han får den bedst mulige start på sin nye tilværelse som selvstændig, siger Steffen Johansen og Janne Mikkelsen fra Frederikshavn PAVA Center.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...