Gå til hoved-indhold
18. september 2023 - kl. 16.09

Vendsyssel Elite Badminton har debutant fra Frankrig med i Arena Nord

  • 1 af 1
    Victor Svendsen og Robin Tabeling spiller tre kampe på otte dage i Badmintonligaen.
Af: Michael Frederiksen

Vendsyssel Elite Badmintons dobbelte danske mestre har en debutant med, når holdet tirsdag aften spiller hjemme i Arena Nord mod Værløse.

For første gang i VEB's historie er der i denne sæson en franskmand i truppen. 29-årige Julien Maio skal løfte den tunge arv efter Zvonimir Durkinjak.

- Vi glæder os til at præsentere Julien i Arena Nord. Det er en publikumsvenlig spiller, som helt sikkert bliver populær, siger formand Jan R. Jensen.

Julien Maio ligger nr. 64 på verdensranglisten i herredouble.

VEB holder vanen tro kortene tæt ind til kroppen, når det gælder holdopstillingen til hjemmekampen mod Værløse, men formanden tør godt afsløre, at Julien Maio er med.

- Vi har haft mange nationaliteter på vores hold igennem årene, men det er første gang, at vi har en franskmand med, oplyser Jan R. Jensen.

VEB åbnede sæsonen med en sikker 8-1-sejr over Aarhus AB. Nu gælder det Værløse, som også vandt i sæsonpremieren. Værløse besejrede Solrød Strand med 5-4.

- Værløse har ofte gjort ondt på os. De har igen i år et homogent hold. Vi skal levere en indsats på højeste niveau, hvis vi skal vinde over dem, og det forventer jeg også, at vi gør. Vi er svære at bide skeer med i Arena Nord, udtaler formanden.

VEB har ikke tabt i Arena Nord siden 31. januar 2021, hvor Gentofte vandt 5-4, mens Danmarks var hårdt ramt af COVID-19.

Der er kampstart tirsdag 19. september kl. 19.00 i Arena Nord, hvor der er gratis entre.

VEB spiller tre kampe på otte dage Fredag går turen til Odense, og tirsdag 26. september kommer Højbjerg/VIA Biler til Frederikshavn.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...