Gå til hoved-indhold
112
02. oktober 2023 - kl. 10.10

42-årig kvinde anholdt to gange i nat på fire timer: Kørte narkokørsel

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

En 42-årig kvinde fra Frederikshavn blev i nat anholdt to gange af politiet. I begge tilfælde kørte hun narkokørsel. Hun er i forvejen frakendt kørekortet.

En halv times tid efter midnat blev hun stoppet på Rimmens Allé i Frederikshavn. Politiet sigtede hende for narkokørsel og kørsel uden førerret, og hun blev taget med på stationen til en blodprøve.

Allerede kl. 04.25 blev den 42-årige kvinde anholdt igen. Denne gang skete det ved Transportcenter Nord i Vangen. Historien gentog sig. Hun var stadig påvirket af narko, og hun havde af gode grunde ikke bestået en køreprøve i nattens mulm og mørke.

Denne gang blev en passager i bilen også anholdt. Han var i besiddelse af en foldekniv. Der er tale om en 28-årig mand fra Frederikshavn.

Samme person blev anholdt fredag ved 19-tiden i Frederikshavn midtby, hvor han var i besiddelse af 13,44 gram hash.

Både kvinden og manden er gamle kendinge af politiet i Frederikshavn.

Lørdag kl. 18.27 blev politiet kaldt ud til et færdselsuheld i krydset Rimmens Alle/Suensonsvej i Frederikshavn. En 41-årig mand fra Sæby ramte en anden bil, da han drejede til højre ad Suensonsvej.

Det viste sig, at manden var påvirket af spiritus Det skete ingen personskade.

Fredag kl. 13.36 anholdt politiet en spritbilist på Mølholtvej ved Præstbro. Det var en 47-årig mand fra Hals, som kørte spritkørsel.

 

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...