Gå til hoved-indhold
21 september. 2023

Alle ansatte i kommunen er engagerede og dedikerede

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Lilly Pedersen, Frederikshavn, tidligere AMR og trivselskoordinator i Frederikshavn Kommune, har skrevet dette indlæg: Som tidligere ansat i Frederikshavn Kommune undrer det mig at læse, at der tales om – igen – at der kan spares på den kommunale administration. Det er alt for let at blive populær på den sætning, det holder bare ikke mere.

Det er ved at være sådan, at alle ansatte føler sig jaget, og mon det fremmer arbejdsglæden? Jeg tror det næppe. Få nu ro på tilliden og brug medarbejderne konstruktivt og udvis rettidig omhu. Det fortjener de alle uanset, hvor i organisationen de er ansat.

I skal sikre, at I også i fremtiden skaber rum for et godt arbejdsliv.

Jeg ved af erfaring, der er ikke sidder nogen og "klapper rumpe". Alle ansatte i Frederikshavn Kommune, uanset hvor de befinder sig, er dedikerede og engagerede personaler. De løfter tunge opgaver med ildhu og sikrer, at den borgernære velfærd udføres bedst muligt - ud fra de rammer og retningslinjer, der er pålagt fra Christiansborg.

Så, Peter Sørensen og Jens Nygaard, gå i dialog med de ansatte om, hvordan I sammen kan skabe rammer, der gør, at borgerne får mest muligt ud af de midler, alle skal "slås" om. Ingen kan undsige sig at komme med løsninger, men lad være at gå efter manden, gå efter bolden og spil en kamp, der er optimal for alle parter og sikrer, at selv en kamp uden mål bliver betegnet som en succes.

Citat fra Kanal Frederikshavn efter byrådsmødet:
"Venstres Peter Sørensen og Nye Borgerliges Jens Nygaard var enige om, at den kommunale administration skal kigges efter i sømmene. De vurderer, at der er penge at hente på det administrative område."

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...