Alt er hjemmelavet, og der kæles for detaljerne
COVID-19 har bevirket, at 2020 har været et specielt år. For caféer og restauranter har det blandt andet betydet, at året har budt på restriktioner og tvangslukninger. Vi har besøgt nyåbnede Restaurant Hjørnet i centrum af Sæby for at høre om deres oplevelser i år.
- Vores oprindelige plan var at åbne til påske, men vi blev ramt af restriktionerne i den første bølge af COVID-19. Det betød, at vi først kunne slå dørene op 20. maj. Til gengæld havde vi en rigtig god sommer med masser af glade gæster, fortæller indehaverne af Restaurant Hjørnet, Anette Mejlkjær og Torben Pedersen.
Torben Pedersen har tidligere været restauratør i Sæby, og parret har glædet sig til at åbne et spisested i Sæby efter en afstikker til Fuengirola i Spanien, hvor parret senest har drevet en restaurant.
- Vi kom hjem til Sæby igen med blod på tanden. Spanien var en god oplevelse, men vi savnede venner, familie og det danske vejr. Nu gælder det Restaurant Hjørnet, hvor det at lave god mad til moderate priser er udgangspunktet. Alt er hjemmelavet, og der bliver kælet for detaljerne. Samtidig prioriterer vi god service højt, hvilket vi kan mærke, at vores kunder værdsætter, fortæller parret.
Restaurant Hjørnet er beliggende midt i centrum i Sæby, og Anette Mejlkjær og Torben Pedersen har trods det turbulente år været tilfredse med starten.
- Efter omstændighederne har vi haft en fint år. Selvfølgelig har vi mistet mange selskaber på grund af restriktionerne, men folk har været søde til at besøge os alligevel. Med endnu en nedlukning har vi nu fokus på vores lækre nytårsmenu ud af huset, som vi laver sammen med Restaurant Skagen Strand. Den består af Restaurant Skagen Strands populære fiskesuppe, steak af argentinsk filet med svampe, ratatouille, små ristede kartofler og bearnaise samt chokolade-fondant til dessert, siger Anette Mejlkjær og Torben Pedersen.





































