Gå til hoved-indhold
04. juli 2024 - kl. 13.07

AOF Region Nordjylland styrker sin tilstedeværelse i Frederikshavn

  • 1 af 1
    Direktør Brian Andersson (t.h.), Frederikshavn Handelsskole, byder regionsdirektør Per Dennis Kristensen, AOF Region Nordjylland, velkommen i Uddannelsescenter Frederikhavn i Kirkegade.
Af: Michael Frederiksen

AOF Region Nordjylland har indgået et samarbejde med Uddannelsescenter Frederikshavn om lokaler på Kirkegade 9. 

- Frederikshavn er i en rivende udvikling og vækst, og det stiller store krav til de uddannelsesaktører, der er i området. Derfor er det helt naturligt at indgå et samarbejde med en uddannelsesinstitution, hvor vi kan indgå i en uddannelsescampus. AOF Region Nordjylland har derfor nu fået en base i Frederikshavn, hvorfra vi kan understøtte det lokale arbejdsmarked med blandt andet opkvalificerende kurser, ordblindeundervisning og sprogundervisning. Vores opgaver spænder vidt, og udover undervisning i formelle kompetencer arbejder vi også med motivationsarbejde, der skal være med til at danne grundlag for at øge søgningen til vores erhvervsuddannelser vi området, udtaler regionsdirektør Per Dennis Kristensen, AOF Region Nordjylland.

Det betyder, at AOF Region Nordjylland kommer til at byde på en endnu bedre skolegang for alle voksne, som ønsker at opkvalificere sig igennem et skræddersyet uddannelsesforløb indenfor IT/digital, dansk, matematik, engelsk og ordblindeundervisning. Dette kan både gøres gennem forløb hos virksomhederne selv, i samarbejde med kommunen eller en individuel indsats hos enkelte personer, for eksemepel ved at understøtte med et ordblindeforløb eller en generel studiekompetence. Som helt særlig ydelse i forbindelse med en aftale med AOF Region Nordjylland ydes der assistance med at søge midler til finansiering af uddannelsesforløbet for virksomheder.

AOF Region Nordjylland er den nyeste uddannelsesaktør i Uddannelsescenter Frederikshavn, som er en levende campus i Frederikshavn centrum, hvor mere end 700 elever, studerende og kursister har deres gang på Frederikshavn Handelsskole, den kommunale ungdomsskole, 10. klassecentret, SOSU Nord og fra september 2024 på den videregående Service- og Oplevelsesøkonomuddannelse under UCN.

- Vi er glade for at kunne byde velkommen til AOF Region Nordjylland her i vores hus. Der er rigtig god synergi i at samle så mange uddannelsestilbud lige fra 10. klasse, over ungdomsuddannelser og til videregående uddannelsestilbud, kurser og efteruddannelse. AOF har et stærkt koncept og stor erfaring på deres område, og vi ser frem til et godt samarbejde, siger direktør Brian Andersson, Frederikshavn Handelsskole.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...