Gå til hoved-indhold
11. april 2024 - kl. 09.04

Birgit S. Hansen til Altinget: - Jeg lukker ikke døren til Folketinget

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Borgmester Birgit S. Hansen, Frederikshavn Kommune, afviser ikke at blive kandidat til Folketinget. Hun er kritisk over for den socialdemokratiske linje i forhold til velfærden.

Sidste måned meddelte Birgit S. Hansen (S), at hun ikke genopstiller ved det kommende kommunalvalg i 2025. I et interview med Altinget gør hun det klart, at hun det ikke er utænkeligt, at hun kan finde på at stille op til Folketinget.

- Jeg vil ikke lukke den dør til Folketinget på forhånd, for ja, det kunne jeg da godt have lyst til, siger Birgit S. Hansen.

- Det ville da være løgn, hvis jeg sagde, at det ikke et eller andet sted snurrer lidt i mit hoved. Men jeg vil også sige, at nu har jeg virkelig brug for at trække luft ind, lyder det fra borgmesteren.

Hun er efter eget udsagn blevet spurgt flere gange, om hun kunne tænke sig at stille op. Og at det er noget, hun har ”overvejet nøje”, uden dog at træffe nogen endelig beslutning.

- Jeg ved med mig selv, at jeg skal lade være med at træffe nogle forhastede beslutninger, siger Birgit S. Hansen.

Hun har ved flere lejligheder kritiseret både den tidligere S-regering og den nuværende SVM-regering selv om statsministeren er fra hendes eget parti.

- Kan I overhovedet stave til velfærd?, har Birgit S. Hansen flere gange udtalt til blandt andet Kanal Frederikshavn.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...