Gå til hoved-indhold
19. november 2020 - kl. 00.11

BLOG: Sådan vinder du glutenfrit bagværk

  • 1 af 2
    FOTO: Kanal Frederikshavn
  • 2 af 2
    Lad os dele gode historier med hinanden, holde den gode tone og sprede glæde og kærlighed i denne søde juletid.
Af: Betina Munk

Betina Munk, Jerup, blogger på Kanal Frederikshavn, og denne gang har du mulighed for at vinde glutenfrit bagværk. "Lad os dele gode historier med hinanden, holde den gode tone og sprede glæde og kærlighed i denne søde juletid", skriver Betina Munk. Læs bloggen og se, hvordan du kan deltage i konkurrencen.

Livet vil altid byde på fristelser, men der vil også altid være inspiration at finde. Alt og alle inspirerer mig, hele tiden. Jeg er meget modtagelig overfor indtryk og især juletiden gør indtryk på mig.

Det er ENDELIG November. Yes!

Jeg ELSKER bare juletiden, hyggen, stemningen, masser af julelys og især de mange skønne julefilm. De der Halmark-julefilm har jeg bare en svaghed for, mest fordi jeg er en sucker for en "feel good" film og en lykkelig slutning. Jeg græder helt enkelt hver dag fra nu af og ind i det nye år, men bare rolig, det er glædestårer, og det er sundt at græde, så det er ingen skam, så længe det ikke er flæb.

Livet er ikke altid nemt eller et kønt syn, men det er, som jeg før har nævnt, vigtigt, at du husker at være tro mod dig selv, være den udgave du ønsker at være og få "det hele" med, for det ender jo som regel godt. Vær god til at holde den gode tone på vejen og husk at gøre noget godt for andre.

Jeg prøver selv at blive bedre til at holde den gode tone, og det gør jeg som regel, lige bortset fra de enkelte gange, hvor nogle opfører sig skidt eller helt enkelt som idioter, for så kan jeg ikke altid dy mig, og jeg møder deres niveau. Jeg ærgrer mig hver gang.

Mit svage punkt er nærrige mennesker og dårlige undskyldninger. Det kan jeg næsten ikke rumme. Sagen er den, at man altid kan finde både tid og råd, hvis man VIL. VIL er nøgleordet, for det handler jo i virkeligheden om dét. Det eneste, der begrænser én i livet, er ofte én selv. Der er altid plads til forbedring, ingen er fuldkommen, men giv aldrig op på dig selv.

Med hensyn til at gøre noget godt for andre, så vil jeg gerne benytte lejligheden til at inspirere.

Min mand siger dog, at når man gør noget godt for andre, så gør man det i virkeligheden for ens egen skyld, for at få anerkendelsen.

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at gøre noget, som jeg faktisk ofte gør. Jeg vil gerne forære en omgang glutenfri bagværk til et par heldige vindere. Jeg bager altid frisk brød og kage, og derfor er det ingen sag for mig at lave lidt ekstra for at glæde andre.

Vil du nominere en person så skriv en mail til glutenfrilivsstilafbetinamunk@gmail.com senest 25. november og skriv kort, hvem du nominerer og hvorfor.

Vinderne vil blive offentliggjort på min instagram-profil i slutningen af november.

I dette tilfælde vil jeg gerne bede jer om ikke at kommentere eller anerkende på dette, men i stedet opfordrer jeg dig til at skrive, hvad der inspirerer dig, eller hvad du har gjort/gør for andre og hvorfor. Lad os dele gode historier med hinanden, holde den gode tone og sprede glæde og kærlighed i denne søde juletid.

Postnord har for noget tid tilbage lavet frimærker med temaet MED OMTANKE.

Idéen er at sætte fokus på at holde den gode tone. Meget af det, der bliver skrevet og kommenteret på de sociale medier, dét ville folk aldrig drømme om at skrive i et brev eller sige til nogens ansigt. Det er en rigtig fin morale, at man liiiiige skal tænke sig om en ekstra gang.

Jeg glæder mig til at høre fra jer.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...