Gå til hoved-indhold
30. maj 2024 - kl. 18.05

Verdenspremiere i Frederikshavn Firmaidræts Klub: Tester ny BODY BIKE

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

BODY BIKE i Frederikshavn indleder et samarbejde med Frederikshavn Firmaidræts Klub (FFK). Det sker som led i BODY BIKEs lancering af virksomhedens nye model BODY BIKE SMART+ Phantom.

Modellen blev præsenteret første gang i april på verdens største fitnessmesse, FIBO i Köln i Tyskland. Den nye model BODY BIKE SMART+ Phantom byder på nye funktionaliteter som magnetbremse, nyt gearsystem samt en helt ny belastningsreguleringsfunktion.

Efter en længere udviklingsperiode er modellen nu klar til sin debut i en cykelsal, som bliver cyklens sidste stop i udviklingsfasen, inden den er klar til at blive distribueret på verdensplan.

FFK, der allerede har BODY BIKEs hidtil nyeste SMART+ model, får i denne uge leveret 10 SMART+ Phantom cykler. Cyklerne vil være at finde i FFKs cykelsal frem til midt i august.

BODY BIKE og FFK håber, at den nye model vil hjælpe med at trække flere ned i FFKs cykelsal oftere. FFK igangsætter som led i samarbejdet flere initiativer for at tiltrække flere. Det betyder, at FFK nu går fra at have 32 BODY BIKE-cykler i deres cykelsal til at have 42 cykler i perioden 1. juni til og med 15. august.

BODY BIKE og FFK håber, at den nye model vil hjælpe med at trække flere ned i FFKs cykelsal oftere. FFK igangsætter som led i samarbejdet flere initiativer for at tiltrække flere, der har lyst til at prøve indendørs cykling. Blandt andet vil FFK tilbyde deres medlemmer at tage en ven med gratis, og der vil være flere hold, som medlemmerne kan tilmelde sig med en virtuel instruktør. Derudover vil FFK forsøge at etablere flere temaevents omkring indendørs cyklinghold. Alle initiativer vil kun være gældende i perioden 1. juni til 15. august.

BODY BIKE har som led i samarbejdet valgt at etablere et lille firmaidrætshold, som vil cykle på tirsdage og torsdage kl. 15.00 i perioden. Medarbejderne vil gerne opleve cyklen i dens rette element og afprøve de nye funktioner under et tilrettelagt cykelprogram. Medarbejderne vil deltage på tværs af afdelinger fra både udvikling, marketing og produktion.

- BODY BIKE sætter pris på den store opbakning fra FFK i forbindelse med den afsluttende fase i SMART+ Phantom’s udvikling. FFK har nogle rigtig fine faciliteter og nogle enormt engagerede og professionelle instruktører, som skaber det perfekte miljø for SMART+ Phantom’s debut,. udtaler BODY BIKES CEO Uffe A. Olesen.

Thomas Dalby, formand for Frederikshavn Firmaidræts Klub:

- Vi er rigtig glade for at kunne hjælpe BODY BIKE International med denne opgave. Vi har selv mange faste og glade deltagere på vores ugentlige cykelhold, men da cyklerne helst skal køres på så meget som muligt, rækker vi ud i fællesskabsånd, i ønsket om at mange lokale idrætsfolk har lyst til at hjælpe med opgaven. Udover vores faste ugentlige skema med vores dygtige cykelinstruktører, har vi også virtual undervisning på storskærm i cykelsalen. Vi har åbent fra kl. 5:30, vores medlemmer kan booke gennem vores app men er man ikke medlem er man velkommen til at ringe og booke en tid hvis man gerne vil komme og prøve cyklen.

Samarbejdet vil officielt være igangsat fra 1. juni, hvor SMART+ Phantom cyklerne vil være installeret i FFK’s cykelsal.

https://vimeo.com/951504872

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...