Gå til hoved-indhold
16. januar 2024 - kl. 00.01

Brødrene Meng fra Voerså dømmer om at nå til tops i motorsport

  • 1 af 3
  • 2 af 3
  • 3 af 3
Af: Michael Frederiksen

To brødre fra Voerså med passion for fart og teknik jagter drømmen om at nå til tops i motorsportens verden. Niels Meng og Søren-Emil Meng har begge kørt professionel gokart i nogle år gennem Dansk Automobil Sports Union (DASU).

Gokartsporten er et populært springbræt ind i alt banesport på asfalt. Kendte danske motorsportsnavne som Tom Kristensen og Kevin Magnussen begyndte også deres karriere i en gokart. Teknikken, reaktionsevnerne samt øvrige erfaringer, man tilegner sig som gokartkører, kan være en stor fordel, hvis man vil videre inden for motorsporten.

Talent og træning skal der til. Derfor trænes der hele året, og når banerne er lukket af frost eller sne, trænes der indendørs i simulatorer. Mellem træningsdagene bliver kart og udstyr vedligeholdt af brødrene selv, og det foregår hjemme i værkstedet i Voerså. For det handler om at holde omkostningerne nede, hvis de skal have økonomi til at stille til løb i de forskellige løbsserier i Danmark. Typiske omkostninger til løb er tilmeldingsgebyr, dæk, benzin, transport og reservedele.

Med SU og fritidsjob på et pizzeria i Sæby samt to forældre som hovedsponsorer forsøger Niels og Søren-Emil Meng at få økonomien til at hænge sammen med drømmene. Da dette ikke helt rækker, har de dannet Motorsportsteamet Meng Racing. Her har de sammen med familien fået en platform, hvor det er muligt at søge sponsorer og samarbejdspartnere, som kan bidrage til at nå målet og drømmene.

Sponsorjagten for sæson 2024 er allerede godt i gang, og teamet har foreløbig lavet aftaler med to sponsorer (Bouet Skilte & Reklame samt MM Epoxy & Designgulve).

- Jagten fortsætter, og vi håber, at lokale virksomheder vil lytte til vores salgstale, når vi banker på døren. Vores taske er fyldt med gode idéer til et sponsorsamarbejde, der også kan være til fordel for den enkelte virksomhed, lover Niels og Søren-Emil Meng.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...