Gå til hoved-indhold
01. april 2024 - kl. 12.04

Centerchef i Frederikshavn Kommune skal være klimachef i Aalborg Kommune

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Efter mindre et år på posten stopper Trine Søndergaard Pedersen som centerchef for Ejendomme, Park & Vej i Frederikshavn Kommune. Hun tiltræder 1. maj stillingen som klimachef i Aalborg Kommune.

- En utrolig vigtig dagsorden i en ambitiøs kommune kalder, og jeg melder så meget klar til at tiltræde stillingen som Klimachef i Aalborg Kommune. Jeg er normalt sjældent tom for ord, men det er jeg nu. Det er selvsagt en opgave, der skal betrædes med respekt og stor alvor. Jeg ser meget frem til at drøfte udfordringer og potentialer med alle gode folk i og omkring kommunen. Det politiske niveau, ledelse og kollegaer, medarbejdere og erhverv, borgere og interessenter, lokalt og nationalt, skriver Trine Søndergaard Pedersen på Linkedin.

Hun kom til Frederikshavn Kommune i juni 2023 efter næsten syv års ansættelse i Mariagerfjord Kommune, hvor hun sluttede som chef for Ejendomme & Bæredygtighed. 

Direktør Rune Asmussen, Frederikshavn Kommune, takker Trine Søndergaard Pedersen for indsatsen i Frederikshavn Kommune.

- Tak for en fremragende indsats i Frederikshavn. Du leverer et toptrimmet og professionelt center videre til næste chef, skriver Rune Asmussen i en kommentar på Linkedin.

Trine Søndergaard Pedersen mener ubeskedent ikke, at det er hendes skyld, at Center for Ejendomme, Park & Vej fungerer godt.

- Det klarer de gode folk og ledere helt af sig selv. Heldig er den, der skal arbejde sammen med dem. Jeg har nydt hver en dag på Knivholt, understreger Trine Søndergaard Pedersen.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...