Gå til hoved-indhold
21. maj 2024 - kl. 17.05

Deltag i konkurrencen om "Frederikshavns højeste solsikke"

  • 1 af 1
Af: Peter Marquard

HJ Kontorcenter på Virksomhedsvej i Frederikshavn kårer i år "Frederikshavns højeste solsikke". Førstepræmien er et FREDERIK-gavekort på 500 kroner, og solsikkefrøene kan afhentes gratis hos HJ Kontorcenter.

- Foråret er godt i gang, sommeren er på vej og solen skinner. Alting spirer og gror – også HJ Kontorcenter - og derfor skal vi have masser af solsikker til at vokse og sprede farve og glæde. HJ Kontorcenter har selv vokseværk med større omsætning og overtagelsen af Kontor & Papir i Hjørring, og det markerer vi – alternativt - med denne konkurrence, "Frederikshavns højeste solsikke",  fortæller daglig leder af HJ Kontorcenter Michael Jørgensen.

Solsikkefrøene kan afhentes hos HJ Kontorcenter frem til 31 maj. Konkurrencen starter nu og slutter 26. august. Vinderen bliver kåret 30. august og bliver begavet med et FREDERIK-gavekort på 500 kroner, så man får muligheden for at handle lokalt og støtte lokale virksomheder.

- Samtidig støtter vi Frederikshavn Blomsterfestival og udlodder derfor en weekend-fribillet til de første 25 tilmeldte. Vi håber, at rigtig mange vil deltage i konkurrencen. Man sender et billede af sin solsikke og dokumentation på højden til michaelj@hjkontorcenter.dk, og derefter kårer vi vinderen, siger Michael Jørgensen.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...