Gå til hoved-indhold
21. september 2023 - kl. 10.09

Destination NORD holder Fall Summit ’23 i Kattegat Silo

  • 1 af 1
    Tonny Kristensen driver Essensgården ved Understed. Det fortæller han mere om i Kattegat Silo fredag 13. oktober.
Af: Michael Frederiksen

Med masser af topprofiler fra nordjysk turisme på programmet præsenterer Destination NORD nu Fall Summit ’23. Efterårets store faglige inspirations- og netværksevent er for alle med interesse i nordjysk turisme og finder sted 13. oktober i Frederikshavn og Aalborg.

Destination NORD runder snart sæsonen af på Fall Summit, der samler en lang række spændende profiler fra nordjysk turisme. Der er nu ikke tale om et skift ned i gear, tværtimod er programmet tæt besat med temaer, der i sædvanligt højt tempo præsenteres af journalist Helene Dahl Gottschalk.

Blandt de medvirkende er en masse kendte ansigter og inspirerende turismefolk, der disker op med viden og indsigter på hvert deres område.

Programmet byder altså på flere aktuelle temaer inden for nogle af de væsentligste områder i turismen, herunder markedsføring og PR, erhvervsturisme, bæredygtighed – og så er der ny inspiration at hente hos konkollegerne.

I Frederikshavn medvirker blandt andre kok Tonny Kristensen, der har flyttet gourmet-eventyret ud på landet, hvor en stor gammel gård ved Understed nu danner rammen om uendelige muligheder for at skabe madoplevelser ud over det sædvanlige.

Der bliver også mulighed for at høre mere om dansk turismes nye guldæg, nemlig den store, nationale datahub, som skal gøre branchen langt klogere på turisternes adfærd.

Netop turisternes adfærd i Frederikshavn, Brønderslev, Aalborg og på Læsø har Epinion undersøgt henover sommeren, og de observationer bliver også fremlagt sammen med et indblik i Destination NORDs kampagnearbejde og de mange internationale presseomtaler, der har præget 2023.

Der bliver højt til loftet, når to forskellige paneler bestående af fremtrædende folk fra hotel-, restaurant-, detail-, og attraktionsverdenen debatterer turismens dilemmaer med hjælp fra publikum.

- De halvårlige stormøder er et populært format, fordi der både er inspiration og netværk i fokus, siger direktør i Destination NORD, Tonny Skovsted Thorup, og fortsætter:

- Det er turismeerhvervets stormøde, hvor vi får indblik i de større trends og udviklinger, men også kigger dybere ned i smalle temaer, der er vigtige for alle i branchen. Der sker så vanvittigt meget på dette område, at vi uden problemer kan fylde programmet op i begge byer og samtidig allerede glæder os til forårets Spring Summit.

Fall Summit ’23 afvikles fredag 13. oktober, både i Musikkens Hus i Aalborg kl. 8.30-10.30 og i Kattegat Silo i Frederikshavn kl. 14-16. Det fulde program og link til tilmelding findes her.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...