Gå til hoved-indhold
08. juli 2024 - kl. 11.07

Elendigt vejr øgede årets omsætning på Skagen Festival

  • 1 af 1
    - Der er jo tørvejr i vores telte. Så det har jo nærmest været positivt for os, når der er kommet en lille byge, for så kommer folk ind i vores telte i stedet for at gå rundt i byen, fortæller Jesper Hegaard til TV2 Nord. Foto: Skagen Festival
Af: Michael Frederiksen

Omsætningen på åres Skagen Festival var højere end i 2023. Sådan lyder vurderingen fra festivalformand Jesper Hegaard dagen derpå.

Vejret var mildest talt ikke godt, men i modsætning til Nibe Festival og Roskilde Festival afvikles koncerterne til Skagen Festival med tag over hovedet.

Vurderingen fra Jesper Hegaard, formand for Skagen Festival, er derfor, at Skagen Festival ligefrem havde gavn af det triste vejr.

- Der er jo tørvejr i vores telte. Så det har jo nærmest været positivt for os når der er kommet en lille byge, for så kommer folk ind i vores telte i stedet for at gå rundt i byen, fortæller Jesper Hegaard til TV2 Nord.

Skagen Festival har solgt omkring 11.000 billetter. Det er en smule færre end sidste år, men som det ser ud lige nu, er omsætningen i år højere end sidste år.

- Vi har haft rigtig godt med besøg, og der har været rigtig god stemning. Vi har været nødt til at lukke et par telte, fordi vi ikke har kunnet lukke flere ind. Så vi er godt tilfredse, udtaler Jesper Hegaard til TV2 Nord.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...