Gå til hoved-indhold
21. februar 2024 - kl. 09.02

Elgiganten klar til storslået åbningsfest i Frederikshavn 1. marts

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Fredag 1. marts kl. 07.00 slår Elgiganten dørene op til et brag af en åbning, hvor borgmester Birgit S. Hansen og Peder Stedal, adm. direktør i Elgiganten, vil stå klar til at klippe snoren til varehuset og byde kunder indenfor.

Der knokles løs i varehuset frem mod åbningen for at sikre kunder fra nær og fjern en god oplevelse i åbningsweekenden.

- Vi glæder os meget over den optimale beliggenhed, hvor kunder fra Frederikshavn og omegn snart kan opleve et bredt og varieret butiksmiks med stærke åbningstilbud. Tilbud, der er så svære at modstå, at vi ofte oplever, at flere kunder overnatter foran varehuset for at sikre sig plads forrest i køen, siger Peder Stedal og fortsætter:

- Vi ser meget frem til at komme til Frederikshavn. Vores kunder kan se frem til et varehus af højeste standard. Med ca. 2.000 kvadratmeter til rådighed tilbyder vi alt fra TV og hårde hvidevarer til computere og et stort gamingområde, der henvender sig til både unge og erfarne gamere.

Når Elgiganten åbner i Frederikshavn, inviteres erhvervsdrivende også indenfor.

- Ikke nok glæder vi os til at byde privatkunder indenfor i vores nye varehus, når vi åbner 1. marts. Vi glæder os også til at betjene lokale virksomheder, store som små, med alt hvad en erhvervsdrivende kunne have brug for af elektronik, telefoner, hårde-hvidevarer eller køkkenudstyr. Hos os kan man som erhvervsdrivende nemt og hurtigt blive oprettet med mulighed for kredit, markedets mest omfattende sortiment og afhentning af produkter allerede efter 30 minutter, siger Peder Stedal.

Varehuschef Martin Hansson ser frem til at give kunder en god åbningsweekend:

- Når vi slår dørene op til varehus nr. 47, bliver det med knivskarpe køtilbud på både elektronik og hårde-hvidevarer. Udvalget af fladskærme, smartphones, computere, tablets, gamerudstyr, hvidevarer, køkkenmaskiner og meget mere er enormt. Man kan godt begynde at glæde sig. Det bliver en fantastisk dag med god stemning, morgenbrød og kaffe til de morgenfriske, grill, konkurrencer og flotte præmier.

Ud over elektronik i lange baner stiller varehuset også med en stor medarbejderstab, der glæder sig til at levere rådgivning og service på topniveau og med specialistviden på alle områder, fortæller Martin Hansson:

- Omtrent 30 ledige stillinger er blevet besat hen mod åbningen. Vi kan ikke kun tilbyde elektronik i lange baner, vi stiller også med en stor medarbejderstab, der glæder sig til at levere rådgivning og service på topniveau og med specialistviden på alle områder.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...