Gå til hoved-indhold
29. februar 2024 - kl. 13.02

Hvad sker der på Krudten i Elling? Bliv klogere på generalforsamling i næste uge

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Ammunition, Krudten og erhvervsudviklingen i Frederikshavn er på dagsordenen, når der i næste uge er generalforsamling i Frederikshavn Erhvervsforening. Formand opfordrer både medlemmer og ikke-medlemmer til at deltage.

Tirsdag 5. marts kl. 15-18 er der generalforsamling i Frederikshavn Erhvervsforening, som har den glæde at invitere byens virksomhedsledere, medarbejdere og borgere til den årlige generalforsamling, der finder sted hos Holmbergs Køkken i Kattegat Silo.

- På dagsordenen for generalforsamlingen står der som sædvanligt vigtige punkter, herunder strategiske beslutninger og evalueringer af foreningens aktiviteter og mål. Men vi er særligt begejstrede for at præsentere et spændende programpunkt denne gang, siger Karl-Erik Slynge, formand for Frederikshavn Erhvervsforening.

Generalmajor Anders Mærkedahl, chef for Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse, vil være til stede og giver et indlæg om den nye aftale om genoptagelse af ammunitionsproduktionen på Krudten i Elling.

- Dette er et vigtigt skridt i udviklingen for vores lokalsamfund og erhvervslivet, og det er en enestående mulighed for at få indblik i denne udvikling direkte fra en central aktør, mener Karl-Erik Slynge.

Han opfordrer alle interesserede til at deltage i generalforsamlingen og være med til at sætte deres præg på udviklingen af erhvervslivet i Frederikshavn. Det er også muligt for flere ansatte i samme virksomhed at deltage, men det kun én person fra medlemsvirksomheder, der kan stemme ved generalforsamlingen.

- Det er vigtigt, at vi som erhvervssamfund engagerer os aktivt i at forme vores fremtid. Generalforsamlingen i erhvervsforeningen er en oplagt mulighed for at dele idéer, drøfte udfordringer og sammen finde løsninger, der gavner os alle, lyder opfordringen fra Karl-Erik Slynge.

Frederikshavn Erhvervsforening ser frem til at byde både medlemmer og ikke-medlemmer velkommen til en aften med vigtige diskussioner og inspiration til fremtiden for erhvervslivet i Frederikshavn. Der vil være spisning og networking efter generalforsamlingen.

Tilmelding til generalforsamlingen foregår via dette link: https://erhvervshusnord.nemtilmeld.dk/323/

Om Frederikshavn Erhvervsforening:
Frederikshavn Erhvervsforening er samlingspunkt for virksomheder, organisationer og erhvervsdrivende i Frederikshavn og omegn.

Foreningen arbejder for at styrke det lokale erhvervsliv gennem netværksaktiviteter, politisk interessevaretagelse og vidensdeling.

Besøg  www.erhvervshusnord.dk for at lære mere.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...