Gå til hoved-indhold
24. februar 2024 - kl. 12.02

Et eventyrligt liv - Lean Waage Beck kommer til Hulsig på fredag

  • 1 af 1
    Hulsig og Omegns Borgerforening har inviteret Lean Waage Beck til at fortælle om sit spændende liv. Foto: DR
Af: Michael Frederiksen

Lean Waage Beck har været frisør for præsidentfruen Jacqueline Kennedy og boet 10 år i Iran. Fredag 1. marts gæster hun Hulsig Forsamlingshus. Det bliver helt sikkert en spændende aften.

Få skagboer har haft et så eventyrligt og dramatisk liv som Lean Waage Beck (født Saxberg). En flig af sløret blev løftet, da hun for nogle år siden udgav en bog med titlen "Teheran tur-retur", og senere var hun hovedperson i en TV-udsendelse om de dramatiske begivenheder, der førte til den islamiske revolution og indførelse af præstestyre i Iran.

Nu kan alle interesserede få en førstehåndsberetning, ikke alene om Lean Waage Becks 10 år i Iran, men også om, hvordan hun som nyudlært frisør blev ansat hos Elizabeth Arden i Washington D.C., og hurtigt fik særdeles prominente kunder, heriblandt præsidentfruen Jacqueline Kennedy.

Det er Hulsig og Omegns Borgerforening, der har inviteret Lean Waage Beck til at fortælle om sit spændende liv. Arrangementet finder sted fredag 1. marts kl. 19.00 i Hulsig Forsamlingshus på Kandestedvej.

Det vil være muligt at købe et signeret eksemplar af den bog, Lean Waage Beck har skrevet, selv om den faktisk er udsolgt fra forlaget.

Borgerforeningen sørger for, at man kan købe forfriskninger og kaffe med kage. Der er gratis adgang, men der er højst plads til cirka 50 mennesker i forsamlingshuset.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...