Gå til hoved-indhold
24. juni 2024 - kl. 00.06

European Street Market besøger Frederikshavn i denne uge

 • 1 af 4
  Den flotte bil med klassiske kvalitets "Fudge" fra England holder i år på Stentorvet.
 • 2 af 4
  European Street Market følger butikkernes åbningstid.
 • 3 af 4
  Boderne er i år fordelt i gågaden fra Kirkepladsen i nord til Fisketorvet i syd samt på byens torvepladser og foran ledige lokaler.
 • 4 af 4
  De store stegte grillpølser fra "svinggrillen" fra Tyskland er denne gang placeret ved ved samlingsscenen på Kallstorv.
Af: Peter Marquard

Fra tirsdag 25. juni klokken 10.00 til lørdag 29. juni klokken 15.00 kan du besøge European Street Market i gågaden i Frederikshavn. Da markedet senest besøgte Frederikshavn i sommeren 2023, var det populært og velbesøgt, hvor både byens borgere og gæster benyttede lejligheden til en gåtur i midtbyen og kigge på boderne.

- European Street Market følger butikkernes åbningstid. Boderne er i år fordelt i gågaden fra Kirkepladsen i nord til Fisketorvet i syd samt på byens torvepladser og foran ledige lokaler. Der er produkter og specialiteter fra 20 boder, blandt andet modne oste og smagfulde salamier fra Italien samt store stegte grillpølser fra "svinggrillen" fra Tyskland, som står ved samlingsscenen på Kallstorvet, fortæller handelschef Dan Kobberup.

På Stentorvet holder den flotte bil med klassiske kvalitets "Fudge" fra England, som byder på et bredt udvalg af de søde sager og Fisketorvet ved Tordenskioldsstatuen danner rammerne for blandt andet frisk pasta, pesto og pizza samt bruchetta fra Italien.

Andre boder gennem gågaden byder på søde småkager og chokolader fra Italien, specielle sæber, smykker, krystaller og mineraler samt kreative hatte fra Frankrig og håndlavet keramik fra Spanien.

Boderne fra Holland byder på klassiske bløde og fyldige oste  og der er et bredt udvalg af olivenolie samt grønne og sorte oliven fra Grækenland samt specielle kvalitetspølser og oste ”tapas” fra Spanien.

- Markedet koordineres, markedsføres og bakkes op af byens erhvervsliv gennem handels- og virksomhedsforeningen FREDERIK, der har over 160 medlemmer. Via et markedsføringsbidrag støtter vi op om en oplevelse til kunderne i byen. Der er ekstra lokal opbakning til afviklingen af markedet og her sender FREDERIK en stor tak til El-installlatør Lars Hostrup, Peter Sørig Renovation, Skraldemanden.dk og FME - Frederikshavn Maritime Erhvervspark A/S, siger Dan Kobberup og fortsætter:

- Markedet er et besøg værd, og der er opsat borde og bænke. Samtidig er der også mulighed for at købe produkter/mad ”to go”.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...