Gå til hoved-indhold
16. maj 2021 - kl. 00.05

Fagprøve med fokus på EGO-knive og Sous vide

  • 1 af 2
    FOTO: Privat
  • 2 af 2
    Pernille Thomsen har valgt at sætte fokus på Sous vide, da det er blevet meget populært under corona-pandemien.
Af: Michael Frederiksen

I den kommende uge holder 20-årige Pernille Thomsen fagprøve i Imerco Frederikshavn, hvor hun begyndte sin læretid for snart to år siden. Hun er ved at uddanne sig til salgsassistent med speciale indenfor glas og porcelæn.

Fra mandag 17. maj til lørdag 22 maj sætter hun fokus på udvalgte køkkenknive fra serien EGO samt Sous vide fra Cook & Baker.

- Jeg vil i tidsrummet kl. 15:00-16:00 stå og lave varedemonstration på produkterne, fortæller Pernille Thomsen.

l løbet af ugen vil der være en konkurrence, hvor man kan vinde en blender fra mærket Wilfa til en værdi af 699,95 kroner. Yderligere vil der være gode tilbud, smil og åbne arme samt mulighed for at stille spørgsmål.

- Jeg har valgt at sætte fokus på EGO-knivene, da det er en god, skarp og pæn kniv, som ligger dejligt i hånden. Det er også vigtigt at have den rigtige kniv til den hensigtsmæssige opgave, forklarer Pernille Thomsen.

Hun har endvidere valgt at sætte fokus på Sous vide, da det er blevet meget populært under corona-pandemien.

- Sous vide er et oplagt produkt at anvende i en travl hverdag, da det står og passer sig selv. Man har mulighed for at lave andre praktiske ting som for eksempel rengøring. Yderligere er det nemt for erfarne og uerfarne i et køkken at lave lækkert mad, mener Pernille Thomsen.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...