Gå til hoved-indhold
05. juli 2023 - kl. 11.07

Flere forestillinger i vente hos Frederikshavn Teaterforening

  • 1 af 1
    "Jytte fra marketing" er en af de forestillinger, der kan opleves. Foto: Frederikshavn Teaterforening.
Af: Marcus Linkhorst

Sommeren er over os, men hos Frederikshavn Teaterforening er de ikke gået på ferie. Der er flere ting i støbeskeen, fortæller formand Lilly Pedersen, der ser positivt frem mod efteråret.

 

Flere forestillinger er på plads, og de er blevet taget godt i mod. Der er derfor glæde at spore hos formanden for Frederikshavn Teaterforening, Lilly Pedersen. 

- Vi har allerede inden sæsonstart solgt rigtig mange billetter til vores faste gæster og til rigtig mange nye. Det tegner godt for fremtiden, lyder det fra Lilly Pedersen. 

Frederikshavn Teaterforening starter ud med to forestillinger på Sæbygaard Slot. I slutningen af august kommer Kulturmarkt forbi med “At dele et liv”, en komedie om hverdagslivet, og i midten af september står den på politisk satire med Jacob Morild. 

- Det glæder vi os rigtig meget til, fortæller Lilly Pedersen. 

Ud over at kunne opleve de to forestillinger hos Frederikshavn Teaterforening, så har de også opgraderet “menuen” på de to spilleaftener. 

- Begge forestillinger bliver med let forplejning, så vores gæster kan sidde og hygge sig med det under eller efter forestillingen. Det er noget nyt, vi prøver, så vi er spændte på, hvad publikum siger til det.

Frederikshavn Teaterforening slutter året af med et stykke baseret på Morten Münsters roman “Jytte fra marketing er desværre gået for i dag”. En forestilling, der er blevet set af mere end 30.000 på Nørrebro Teater. 

Generelt er Lilly Pedersen derfor også glad for fremtidsudsigterne for Frederikshavn Teaterforening. 

- Det er svært at fremhæve noget, men vi har i bestyrelsen virkelig bestræbt os på at sikre en sæson med oplevelser for alle. Indtil nu er bestyrelsen super glade. Det ser ud til, at vi har ramt rigtigt, lyder det afslutningsvis fra formanden.

Foruden teaterforestillinger, så kan man også opleve foredrag, og det hele kan ses på Frederikshavn Teaterforenings hjemmeside

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...