Gå til hoved-indhold
13. maj 2024 - kl. 23.05

Flotte placeringer til dygtige gymnaster fra Springteam Sæby

  • 1 af 3
  • 2 af 3
  • 3 af 3
Af: Michael Frederiksen

De knokler og får sved på panden i Springteam Sæby. Både trænere og gymnaster har givet den fuld gas for at blive klar til konkurrencerne i denne sæson.

Springteam Sæbys konkurrencehold stiller op i forskellige divisioner i Danmarksserien og Regionsrækken Vest, og i denne sæson har de tre microhold vist flotte resultater i Regionsrækken efter konkurrencerne.

Micro 3 blev nr. seks i 2. division, mens Micro 2 blev nr. tre og hev bronze hjem i 2. division. Micro 1 vandt 1. division og gentog bedriften fra sidste år, hvor de også fik guldmedaljer.

Mini 1 og Mini 2 har også afsluttet deres konkurrencer. Mini 2 blev nr. syv i 1. division i Regionsrækken Vest, mens Mini 1 snuppede førstepladsen i 4. division i Danmarksserien.

Mens konkurrenceholdene er på landevejen for at deltage i konkurrencerne eller i gang med at forberede sig til den kommende sæson og giver den gas med nye udfordrende spring og øvelser til rytmeserien, er breddeholdene også i fuld gang både i springhallen og i rytmesalen med at udvikle sig og ikke mindst have det supersjovt med leg og masser af god gymnastik.

Nu venter de afsluttede konkurrencer for Springteam Sæbys junior- og seniorhold i Danmarksserien og Liga, som er den bedste række i Danmark.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...