Gå til hoved-indhold
20. oktober 2023 - kl. 00.10

Frederikshavn Billardklub flytter ind i Arena Nord

  • 1 af 2
    Her ses formand Ejnar Ploug med John Axelsen fra Arena Nord i billardklubbens kommende lokaler.
  • 2 af 2
    Billard-formand Ejnar Ploug og Dennis Larsen, Arena Nord, ser frem til samarbejdet.
Af: Michael Frederiksen

Frederikshavn Billardklub flytter i slutningen af denne måned ind i Arena Nord, hvor klubben fremover vil være at finde i lokalerne ud mod Rimmens Allé.

Frederikshavn Billardklub har de seneste fem år holdt til i lokaler på Knivholtvej 20. De skal fremover benyttes til andre formål, og klubben er blevet anbefalet at flytte til Arena Nord. Her ønsker man at blive en integreret del af det gode sammenhold med de 13 andre foreninger i Arena Nord samt blive en del af de mange spændende initiativer, der er i gang.

Billardklubben består i dag af cirka 40 medlemmer, flest i kategorien 60-70+ år, men klubben har også medlemmer fra 25 år og op efter. Foreningen har de seneste år oplevet tilgang i medlemsantallet og håber at fortsætte de positive takter, da der er plads til flere, som ønsker at prøve kræfter med sporten og vil være en del af et godt socialt fællesskab.

- Vi glæder os til at komme i nye flotte rammer, som netop nu er ved at blive færdiggjort. Vi ved, at der vil være gode forudsætninger for, at vi som forening kan udvikle os i den retning, vi ønsker. Vi har arbejdet hårdt på at få udskiftet vores godt 40-årige billardborde og projekt NYE BORDE er meget tæt på at komme i hus. Så hvis alt går vel, står de nye borde i Arena Nord januar 2024. I løbet af processen med at flytte er vi blandt andet blevet bekendt med de muligheder, der ligger i foreningspakken, som Arena Nord har udviklet for at understøtte os foreninger. Der er både elementer med fokus på synlighed, samarbejdsmuligheder med DGI Nordjylland, fordele i Café Harald og benyttelse af de flotte mødelokaler, udtaler formand Ejnar Ploug, Frederikshavn Billardklub.

Også fra Arena Nords side glæder man sig til at tage byde en ny forening velkommen.

- Det, at Frederikshavn Billardklub har valgt at flytte ind hos os, passer rigtig godt ind i de tanker, vi går og gør os. Vi arbejder med en ny idrætsstrategi, hvor vi ønsker at sætte ekstra fokus på de idrætter, vi har i huset, som fremover også vil tælle billard. Helt konkret har vi indgået en aftale med DGI Nordjylland, hvor begge parter ønsker at understøtte fællesskaber samt give udviklingsmuligheder for foreningerne. Der tilføres derfor midler til både konsulentydelser og koncepter ved DGI Nordjylland, som skal rykke på udviklingen af nye såvel som eksisterende aktiviteter samt initiativer/samarbejder med lokalsamfundet. Selvom vi har mange foreninger under samme tag, er der er plads til flere. Sammen med foreningerne ønsker vi i endnu større grad at bidrage til at samle folk og skabe endnu mere levende arealer, udtaler udviklingschef Dennis Larsen, Idræt og Trivsel i Arena Nord.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...