Gå til hoved-indhold
27 november. 2023

Frederikshavn Skøjteforening indgår samarbejde med OK

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

En ny sponsoraftale med energiselskabet OK gør det muligt at støtte Frederikshavn Skøjteforening, hver gang bilen tankes – helt uden at det koster ekstra.

I Frederikshavn Skøjteforening er der plads til alle. Skøjeforeningen anser det som en afgørende værdi, at forskellige ambitionsniveauer kan udleves i samme forening og dele et stærkt fællesskab uanset forskelligheder.

Skøjteløb er nemlig både en sjov, fysisk hård og svær disciplin, som kræver en stor indsats for at mestre. Derfor er nogle medlemmer til træning et par gange i ugen, mens nogle har omkring 10-12 træningspas. Træning skal der nemlig til, for flere af medlemmerne deltager ved stævner omkring i landet, mens Frederikshavn Skøjteforening for nylig afviklede Jysk Fynsk Mesterskab.

Skøjteforeningen oplever for tiden stor tilgang, hvilket sandsynligvis skyldes, at foreningen har et stort socialt fokus. Derfor afholder foreningen fællesspisning, fastelavn, halloween og meget andet.

Vil man støtte Frederikshavn Skøjteforening, kan det godt betale sig at tanke hos OK. Størrelsen på sponsorchecken afhænger nemlig af, hvor mange der ønsker at støtte foreningen gennem sponsoraftalen. Vælger kunderne at knytte OK´s app eller kort til sponsoraftalen, støtter de nemlig kvit og frit for hver liter brændstof, der tankes.

Det nye samarbejde glæder Søren Wulff Bregnhøj, der er bestyrelsesmedlem i foreningen. 

- Det har været et ønske i mange år, blandt andet fordi, at det kan hjælpe os med indkøb af forskellige materialer, herunder sikkerhedsudstyr, som skal være af god kvalitet. Det er ikke en helt ufarlig sport, så det er vigtigt at have styr på, siger Søren Wulff Bregnhøj.

OK støtter kundens udvalgte forening med fem øre per liter, når betalingen bliver gennemført med et OK-kort. Indtil 31. maj 2024 er der dobbelt støtte, 10 øre per liter, hvis kunden bruger OK's app til at betale.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...