Gå til hoved-indhold
29. februar 2024 - kl. 23.02

Horsmark Rideklub fortsætter - Bente Wolf bliver ny formand

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Horsmark Rideklub ved Østervrå har på et bestyrelsesmøde torsdag aften besluttet at fortsætte klubbens aktiviteter. Mødet, som skulle afgøre klubbens fremtid, var nødvendigt, efter at en 76-årig mand mandag blev dømt for at være i besiddelse af omfattende børneporno og for i flere tilfælde at have krænket kvinder på Horsmark Rideskole.

 

Al aktivitet i klubben har siden dommen været midlertidigt stoppet, men efter aftenens møde skriver Horsmark Rideklub i et opslag på Facebook, at "det er besluttet, at rideklubben for nu fortsætter med fornyede kræfter, som tror på rideklubbens fremtid".

Derudover skriver rideklubben i opslaget, at "den dømte fra mandag 4. marts flytter fra stald Horsmarks matrikel permanent".

Rideskolens aktiviteter vil herefter blive genoptaget, skriver TV2 Nord.

Konflikterne i denne uge har slidt på rideklubben og har medvirket til, at Horsmark Rideklubs bestyrelsesformand, Ole Thomsen, i ugens løb besluttede at stoppe som formand.

- Jeg er helt nede i kælderen. Det her slider så hårdt på mig og min familie, at jeg trækker mig, forklarede han til TV2 Nord.

Bente Wolf er fra dags dato ny formand for Horsmark Rideklub. Bestyrelsen består endvidere af næstformand Juliane L. Hedegård, kasserer Claus Skovgaard, Jesper Laulund, Katrine Kraglund og Vibeke Andersen.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...