Gå til hoved-indhold
06 februar. 2024

Hos Your Art Café i Sæby kan du lave keramik og smykker

  • 1 af 4
  • 2 af 4
  • 3 af 4
  • 4 af 4
Af: Peter Marquard

Har du lyst til at udfolde dine kreative evner i den nært forestående vinterferie sammen med familien, eller vil du ud og hygge dig med veninderne eller kollegerne, står Mette Krarup klar med gode råd og vejledning indenfor keramik og smykkekunst, hvis man besøger Your Art Café i Algade 14 i Sæby.

- Vi ligger i den gamle politistation (bygningen "Retfærdigheden"), hvor alle på tværs af alder og køn har muligheden for at fordybe sig i kreativ udfoldelse. Vi har besøg af mange familier, veninde- og kollegagrupper, og vi har åbent torsdag-søndag hele året rundt. Man har også mulighed for at booke sit eget lokale, hvis man vil sidde for sig selv sammen med sin gruppe, fortæller Mette Krarup fra Your Art Café.

Hos Your Art Café er der et stort udvalg af kopper, tallerkener, skåle og fade, som man kan male og dekorere med de mange farver i udvalget. Prisen starter ved 75 kroner og inkluderer alle materialer samt brænding af de malede genstande. Der er noget for alle aldre.

- I smykkecafeen kan man lave øreringe, armbånd og halskæder og dermed skabe sit eget personlige smykke. Vi har kvalitetsperler som smukke ferskvandsperler, ædelsten og glasperler samt Miyuki perler, der er kendt for høj kvalitet og et smukt udseende. Samtidig er der mulighed for at supplere med vedhæng i både guld 18 karat guld og sterlingsølv, siger Mette Krarup.

Hver onsdag fra kl. 10-13 er der barselscafé, hvor mødre og børn kan hygge sig sammen, og efter vinterferien laver Mette Krarup onsdag eftermiddag børneklub for de 8-14 årige, hvor man fire onsdage i træk kan være fordybet i kreativ udfoldelse.

- Vi har altid god kaffe, kolde drikke og snacks, som man kan nyde, mens man hygger sig med familien eller veninderne. Samtidig laver jeg gerne specielle arrangementer i forbindelse med firmaarrangementer eller polterabend, understreger Mette Krarup

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...