Gå til hoved-indhold
09 august. 2022

Hymn To Freedom gæster Bangsbostrand Kirke

  • 2 af 3
    FOTO: Kanal Frederikshavn
  • 3 af 3
Af: Kanal Frederikshavn

Bangsbostrand Kirke afvikler to koncerter som en del af Vendsyssel Festival. Den anden finder sted onsdag 10. august kl. 19.30. Det er med "Hymn To Freedom".

"Hymn To Freedom" er en trio, der spiller kirkekoncerter bestående af så forskellige instrumenter som basun, hammondorgel og trommesæt.

Kan de tre instrumenter overhovedet spille sammen? Klinger det på nogen måde godt sammen i en kirke?

Svaret er et stort rungende JA. Du kan her lytte til "Go Down Moses", som de spillede, da de besøgte Bangsbostrand Kirke i 2018.

"Hymn To Freedom" spiller selvfølgelig det kendte nummer, der har lagt navn til denne trio, Hymn To Freedom, der er skrevet af pianisten Oscar Peterson. Og titlen er jo i den grad højaktuel i dag. Nummeret i sig selv er en hyldest til livet og friheden.

Derudover kan publikum glæde sig til en masse gode spirituals udsat for trioens egne arrangementer.

Når basunen bliver lagt i hænderne på en af Danmarks bedste på det instrument, Steen Nikolaj Hansen, hammondorglet bliver kyndigt betjent af en af landets dygtigste hammondorganister, Niels Ole Sørensen, og trommerne bliver spillet med et super swing af en af de bedste groovemasters, Espen Laub von Lillienskjold, ja, så er der altså lagt op til et brag af en koncert med "Hymn To Freedom".

Det koster 100 kroner i entre. Billetter købes her.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...