Gå til hoved-indhold
25. januar 2023 - kl. 00.01

I dag åbner 22-årige Tobias sin restaurant

  • 1 af 2
    FOTO: Peter Marquard
  • 2 af 2
    Tobias Vasant Hansen: - Der er få ledige borde onsdag og torsdag, mens vi allerede må melde fuldt booket fredag og lørdag.
Af: Peter Marquard

I dag slår den blot 22-årige Tobias Vasant Hansen dørene op til sin nye Restaurant Sæson. Han har overtaget lokalerne efter Essens, og ambitionerne er at videreføre de ideer, som hans tidligere læremester Tonny Kristensen stod for på Essens i gågaden i Frederikshavn.

- Jeg vil selvfølgelig bygge videre på de grundværdier, som jeg er oplært med fra tiden på Essens. Der vil være sæsonbetonede menuer, og jeg vil hele tiden teste og udvikle noget nyt, så vi kan overraske vores gæster fra dag til dag. Menuen er bestemt på forhånd, og gæsterne skal blot tage en beslutning om, hvor sultne de er, siger den nybagte restauratør Tobias Vasant Hansen.

Han har givet lokalerne sit eget personlige præg med et tvist af sæsonerne i både indretning, maden og navnet på restauranten.

- Restaurant Sæson er opdelt i forhold til de fire årstider, og det kommer menuen også til at bære præg af. Vi laver maden ud fra de lokale råvarer, som årstiden bringer, og min passion er at udvikle retter og smag i udgangspunkt i de råvarer, der er aktuelle for den sæson, som vi befinder os i, understreger Tobias Vasant Hansen.

Også første sal i restauranten har fået en kærlig hånd, og den anvendes til selskaber, arrangementer og lignende begivenheder.

- Vi leverer samtidig også mad ud af huset ved minimum 10 kuverter, og jeg opfordrer til, at man ringer med sine ønsker. Så finder vi en løsning sammen. Samtidig tilbyder jeg også at komme ud til private dining i forbindelse med frokost og om aftenen på lukkedage, hvis det passer ind i kalenderen. Så kommer vi hjem til kunden og giver kunden og dens gæster en god smagsoplevelse, lover Tobias Vasant Hansen.

Som åbningstilbud kører Restaurant Sæson tre retter for 299 kroner, fem retter til 399 kroner eller "Sæsonens fulde udtræk", som består af seks retter, inkluderet en vinmenu.

- Der er få ledige borde onsdag og torsdag, mens vi allerede må melde fuldt booket fredag og lørdag. Hvad der sker derefter, er endnu uvist, hvilket er hele grundidéen med Restaurant Sæson. Retterne varierer fra uge til uge på grundlag af det, som naturen leverer, fortæller Tobias Vasant Hansen.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...